lørdag 11. juli 2009

Dæven steike....ka kult !!!
" Dæve steike, æ skjønne faen itj koffor det ende opp med arbe te kvar gang du har en ide"
Demolitionmann hater alt som innbefatter jobb. Og særlig som tar han bort fra Tour de France....

Ja skulle egentlig bruke bakefjøla. M du vinner Lisbeth Dahl smykkeskrinet. Men da jeg så dette gamle slakterbordet fra først på 1800 tallet var jeg solgt.
Likte egentlig den gråe slitte overflaten....som visste seg til å være 200 års støv og dritt !!
Etter masse kraftvask og høyspyling var ikke bordet så grått.
Men vakkert og feilfritt !!

Mine kjære blogglesere vet jeg elsker polycarbonat . "Plast" møblene mine fra Kartell. De er sexy, innovative og tidløs design.
Bourgi lampada lampen min, Louis Ghost stolen min, vasen er også fra KARTELL, og nå disse sexy beina.
Geviret mitt som fikk Mekonomen chrom spray, det rosa bildet fikk jeg fra min kunstnervenninne May Lise Hoel.
Kommer ett hjemme hos innlegg fra funkishuset hennes snart !
Skulle gjerne tatt æren av denne ideen selv, men jeg mener rett skal være rett. Jeg så noen som hadde gjort det i ett interiør blad.
Men håper noen andre også kan bli inspirert av denne ideen. Jeg har en bakefjøl, så tenkte jeg at gamle værbitte planker også kunne brukes som bordplate.
Er det noen som er interessert send meg en mail.

Her jobbes det. Drittsur som ...fremdeles drittsur ;)Og her ser dere hvordan det ser ut i Casa Irina for tiden. Prosjektene står i kø og sommeren er kort.
Beklager til alle mine kristne lesere som ikke liker banning. Men er man trønder så er man trønder.........
PS !! Er det noe noen som er interessert i lignende bord eller har tanke om noe annet. Men ikke har ork, lyst eller energi så ta kontakt med meg.
Demolitiomannen og jeg er til disposisjon. !!!

PS ! Skal ha på litt jernvitrol på det nye materialet slik at det ser gammelt ut.
Sommerklem fra Irina

24 kommentarer:

tinemor sa...

Det ble bare SÅ KULT!!!!
Står i god til til det andre du har å.
Lekkert , lekkert.
Våre kjære må da tåle å jobbe litt ;-)
Min svetter og styrer på kjøkkenet om dagen, -men det blir så fint, -akkurat slik jeg ønsker meg.
Gleder meg til å vise det på bloggen snart.
Kos deg med alle dine prosjekter.
Og når det regner, tar man stue og gang i bruk. Det gjør jeg å.
Klem

kari - carpe diem sa...

Smekkfint! Har noen prosjekter jeg også, men kjem aldri i gang...

M sa...

Irina!
Så STILIG!!
Helt utrolig hvor kreativ du er, gjett om det inspirerer!!!
Jeg blir så GLAD av å se på bildene dine...har store planer om å kopiere "norgesglass lysestaken" du har på veggen din...
Og har JEG vunnet...jeg vinner jo aldri noe...og i din konkurranse trodde jeg at jeg skulle bli disket for å legge inn for mange forslag...
snufs...
Tenk å få noe fra DEG!!! Nå ble jeg glad.....det blir et smykkeskrin med sjel....
Klem,M

Laila sa...

Du verden .Du er nå utrolig flink og lekkert ble det .
Klem

Fridas oppskrifter sa...

haha mannen min er sur på deg også , litt lyv da, men han er så redd at jeg skal handle halve shoppen din at han satt igang , så nytt skap ny benk ( altså pussa opp) og jammen fikk jeg galls dør i stua nede ...var fatet usolgt det blå...

Kan en be deg om råd om et møbel eller går grensen der...en forbaska sjenk i furu som "alle" hadde , men som jeg tror kan bli fin ...spisestua og alle stolene ligger på loftet til fretex gidder hente de..men skapet tro jeg det er håp for...
Og hvor får du alt fra ...sukk

Mitt hus sa...

DEAM!! Det bordet ble hærlig, nydelig!!! Så utrolig gøy å se :)
D hadde gjort seg med nytt bord her også, men finner ikke noe fint på butikkene. Kanskje jeg også må være kreativ.. Likte virkelig bordet og bildene! Synes du har en staut kar ;)

Den benken som du har ute (under her) kastet sjømannen min ut fra garasjen rett etter at vi kjøpte huset. Ble litt sur når jeg ikke finn inspisert den først, men har kommet over det nå :) hihi

Ha en hærlig søndag;)

ceciliegrut sa...

WOW! Ja det var utrolig kult!

Gleder meg til hjemme hos innlegg, May Lise er kjempeflink!

My home is my Castle - by Kari sa...

Noe så stilig Irina :))
At du kommer på det...!!
Utrolig kult :)

Gleder meg til å se mer..

Klem,Kari

Evami sa...

Fy søren kor stilig det bordet ditt ble Irina:) Kjenner at jeg skulle hatt litt av din kreativitet når det gjelder å se og gjennomføre prosjekter jeg! I LOVE YOUR TABLE!!! Du får passe på å legge arbeidet til før klokka 14.00 for da er det jo ikke noe Tour de France på Tv´n!!

Ha en strålende søndag i sola:) Her er det ferie og vi skal pakk eog dra i løpet av ettermiddagen:) Klem Eva

Linda sa...

FY F.....(unnskyld språket)men dette overgikk alle mine forventinger på hva du skulle finne på!!!!Digger stilen dirn Irina!!!Det ble helt rått og flott! Du tør alltid å dra den helt ut og det liker jeg godt!!! Far i huset får nok tåle å bli litt sur, når resultatet er dette!!!Er jo et lite kunstverk han har vært med på så han bør jo være stolt av seg selv og deg!!!!Kjempe flott, nå gleder jeg meg å se hva mer du finner på:O) Ha en strålende søndag!!Klem fra Linda

Havets Datter sa...

KNALL!!!! Finner ikke andre ord! Du er bare utrolig ;o) Herlig med mange prosjekter... Spennende!

God arbeidslyst!! Klem

Hyttehuset sa...

Å fy søren så tøft dette var då. Det traff rett i smakslaukane mine, he he. Råkult. Og bloggen din også. Oppdaga han nett no.

Tovepia sa...

Bordet ble skitlekkert!!! Kombinasjonen plast og det grove treet ble direkte supert!! Ser ut som du har noen prosjekt på gang;) Ikke slit ut Demolitionmannen;) Ha en flott søndag!

-Ultima-Thule- sa...

Helt herlig! Hvor tar du alt fra? Du er en insprasjonskilde for meg (og flere til!!) *Klem*
-Kamilla-

SisseLoise sa...

Du er jo bare rå hehe, som du står på og styrer. Bordet var en ordentlig overraskelse, plexi er jeg også veldig glad i og synes det er supert å kombinere med det meste. Har eksperimentert litt med det da jeg gikk Kunst og Håndverk og hadde tilgang på flotte verksteder.

Hyttehuset sa...

Hei igjen og takk for kommentar hos meg. Eg må smile litt, skjønte ikkje kva du meinte med nett.no, for eg hadde ikkje skrive noko slikt. Ei misforståing. Eg skreit nett no, og det er nynorskvarianten av "nettopp nå". Ja ja, vi tar det med eit smil ;-)

Fridas oppskrifter sa...

jeg skrev i shopp bloggen din hvilket fat ...men det var blått og hvitt ja, sikler på fløte mugga men jeg må kaste litt skrot her , og her er det skrot, min kjære setter alt i oppvaks maskin og det komme ut blankt, men også uten dekoren..og maken til ide oppkomme , hvor i all verden skal en legge inn bilde av denne forbaska sjenken da ,det går jo ikke inn her...tror halve Norge har maken , men nå skal den stå i stua nede men den kan jo se ok ut , VI tenkte litt maritim stil der, når det er varmt er den stua deilig og kjølig . Og jeg er så lei ubehandla furu ...men det er ikke bare male hvit..tror jeg.Den ser jo ut som bodemøbel nå usj , men jeg kaster ikke , når jeg så hva jeg kunne fått ut av det jeg kasta ...antagelig hiver vi spisestua og finner den oppussa hos deg etterpå.;O)Oi så glad jeg er Laila sa , dit må du "gå"

MonaLisa sa...

Du ER jo bare effektiv du da:) Herremin så knall tøft! Rått rett & slett:) Snill mann har du og;) Bordet var knall det.. klem i bøtter & spann på en helt vanlig mandag

Violetta sa...

Herlig bord med spennende kontraster!!! Jeg var spent på hva "elskovsplata" skulle brukes til, så jeg har tittet innom stadig vekk :) Må være deilig å ha en skikkelig handyman (selv om han er sur innimellom) tenk på meg som har en med ti tommeltotter *sukk* men...som han selv sier, så har han mange andre gode kvaliteter, og det er jo sant ;-)
Men tilbake til bordet...skikkelig lekkert ble det!

Anonym sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫

Anonym sa...

Buy [url=http://lowcostlinks.com]forum backlinks[/url] at LowCostLinks.com today!

KATE ♥ sa...

RÅTT & GENIALT!

Hellohello baby sa...

Kan du japansk og?! Så artig å se bordet og stuen din før rosa lysekrone og rosa maling på bordet!

Morsomt innlegg, jeg ler*

Anonym sa...

hvor har du fått tak i de lekre bordbena?? ble inspirert her! ny leser:-)ullabella@hotmail.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online