torsdag 2. juli 2009

Jabadabaduu !!

Heisann og hoppsan ;)

Først vil jeg beklage til alle mine bloggvenner at det har vært så dårlig med kommentering. Jeg vet, men jeg har vært så opptatt med "jobben" min.
Oppussing av møbler. Jeg koser meg med å gjøre ting jeg liker, og er lidenskapelig opptatt av.
Nå har vi bestilt weekend for to her.
Coop kupp !!
Jeg gleder meg !! Jeg må ærlig talt innrømme at jeg er litt sliten av barna mine akkurat nå. SORRY !! Jeg elsker dem overalt. Men de er veldig veldig aktive, og det er jo bra. Og så har vi dem hele tiden. Jeg liker ikke å spørre familien om pass, så det skal bli deilig. Sist vi hadde fri fra dem var i høstferien.(Glemte at jeg hadde fri hele forrige lørdag)
Så har det vært en travel vår. To konfirmasjoner osv. Nå håper jeg ikke at de som ikke har barn blir sure på meg. For jeg vet hva jeg har.....og er så uenderlig glad i dem. Men litt lei og sliten JA !!!
Første gangen på flere år at jeg og Demolitinmannen har en helg sammen.
Vi skal hente møbler...forresten fikk den meldingen i dag. " Vi drar på ferie en dag før, så dere må hente møblene når vi kommer tilbake etter ett par uker."
Da ringte irina tilbake. " Hallo, nå er det bestilt hotell, tilhenger og barnevakt!! Jeg er kjempe takknemlig at jeg får de,men VÆRSÅSNILL kan dere sette møblene ute !!
Og det var han. Tusen takk !! Kjente jeg ble litt redd da jeg så meldingen fra han.
Søstra mi bor bak slottet, så hun er "naboen" til hotellet. Og så har det seg at moren min er på besøk til henne. Så nå skal vi kose oss !!
Er det noen bra markeder eller loppemarkeder i Oslo. Er det ikke noe som heter Vestkant torget ??
Noen bra butikker ?
Og så må jeg spørre igjen. Er det noen som har noen gamle, slitte og værbitte planker liggende på jordet sitt eller ??
A GLÆDE JA. HA EN HÆRLIG HELG VENNER OG LESERE.

23 kommentarer:

Linda sa...

ÅÅ det hørtes deilig ut med en helg alene med mannen sin:O) Håper dere får kost dere masse!!!Og det er lov å bli litt lei og flykte av sted med mannen sin!!!Er viktig å være kjærster også!!!Tror ikke det er noe loppemarkeder på gang i Oslo nå, var å sjekket på loppemarked.no, (link til den på siden min ) og så ikke noe av det!!!Men det er jo så masse fine butikker i Oslo så du kommer nok å stor kose deg!!!Og følger du med på finn.no så kan du jo hende dere får med dere mer på ferden hjem igjen!!!!Kooos dere masse!Stor klem fra Linda

Tove sa...

Om ein skal ta vare på borna sin, gi dei kjærleik og omsorg - så lyt ein også ta vare på kvarandre, og dyrke den kjærleiken! Det er viktig å bruke tid på dette, snille du... Kos dokke masse!!!!

Laila sa...

Ha en flott helg .
Sommertrekning hos meg ,
Du kan jo se om det er noe for deg , Jeg tror det er en ting der.
Ser ut som jeg har mange problemer med bloggen i dag

Hellig Lykke sa...

Det må da være lov å klage litt på barna sine innomellom?? Det gjør ihvertfall jeg.... jeg elsker også barna mine over alt på jord og passer på å si det til dem her eneste dag. Derfor klager jeg også med gooood samvittighet :-)
Lykke til på kjæreste tur. Det trenger alle par innomellom, spesielt når man har barn og ikke særlig avlasning.
Klem

ralfefarfars paradis sa...

De fleste synes vel det kan være godt med litt tid alene, selv om vi elsker barna våre over alt på jord;) Kos dere masse, og bra han kunne sette møblene ute!!

minishabby sa...

God morgen vennen!
Som du vet så har jo ikke jeg barn enda da. Skamme seg;)))
Neida, jeg kan skjønne at man blir sliten. Ser det på søstera mi som koser seg med avbrekk en gang i blant.
Når drar dere hjemover igjen da? Søndag pleier det å være loppemarked/bruktsalg på Grünerløkka. Ellers så synes jeg nesten at du bør få med deg Grunerløkka uansett jeg. Blitt utrolig flott der, og et par dilldallbutikker er det i hvert fall:)
Kos dere masse i hjembyen min!
Klem fra meg!

Havets Datter sa...

Det er lov å bli lei!! Det tror jeg alle blir i blandt, men det betyr jo ikke at man ikke er glad i ungene sine. Man trenger voksentid sammen, og det må dere nyyyte nå! God tur ;o)

Klem Karina

Huset i skogen sa...

Alle blir lei en gang i blant tror jeg! En trenger en helg sammen og kunne nyte hverandre og litt voksentid. Vi er så heldige av vi har en helg hver høst hvor det bare er meg og mannen min. Det gjør oss og dere til bedre foreldre også tror jeg:)

Ha en kjempeflott tur, nyt hverandre og det flotte været:)
Klem

Evami sa...

For å si det sånn,hvem blir ikke lei av ungene sine innimellom? Ungene blir da lei av oss foreldre de også!!! Unner dere denne helga av hele mitt hjerte:) Kos dere masse vennen:) Klem Eva

Tovepia sa...

Ha ei kjempekoselig helg! Det blir spennende å se hva du skal hente;) Klemmings

T:o)ve sa...

Jeg har selv plassert bort ungene på sommerferie hos besteforeldrene, og det er bare en ting å si: Deilig! Nyt tiden ed mannen og lad batteriene, de trengs senere ogs vet du ;)
Nydelige blir skapene dine og jeg skulle gjerne hatt plass... -gamle planker vet jeg om, men det betyr at du må komme en tur på besøk på hytta til oss på Fosen *glis*
Ha en deilig helg!

Anonym sa...

www.townhouse.no

og

Showroom på Vinderen

tror jeg du vil like!

du får sjekke butikkene på nettet!

Lykke til!

Hilsen Elin

Anetteshus.com sa...

Hei! Så flott blogg du har!! Fant hit via Emmelines:) Herlig med alle oppussingsprosjektene dine! Masse flotte møbler! Herlig med gamle skatter som blir nye!!

Vil ønske deg en fortsatt strålende sommer!! Ha det fint i Oslo!

Klem Anette:)

Hverdagen vår sa...

Nyt helgen dere, man blir faktisk lei barna innimellom og man trenger og bare være seg selv:)

Så flott med alle prosjektene dine, er så flott å følge med på bloggen din, du gir så mye av deg selv og det liker jeg:)

Klem fra Eli

Koselig koselig sa...

Jeg har vært på vestkanttorget en gang, det var dyrt! venninna mi er ei loppeguri og hun ble veldig skuffa.
snakket om å kanskje heller sjekke ut bodene på grønlands torg lørdager hvis vi får somlet oss inn. masse fine små butikker på grünerløkka.
styr unna Karl Johan :)

Frida,s side sa...

hei jeg vet du har vært innom meg men jeg har ikke hatt tiltak til å lese din blogg ordentlig . Den er "farlig" jeg har blærekatarr og da er det ikke lurt å le. Jeg ler ikke av deg, men du skriver på en sånn måte at mannen min lurte fært på hva jeg leste og lo sånn av og forsvant i 100 på toalettet. de gangene jeg rakk det.;O). Bloggene våre er vel så forskjellige som de kan være , vel jeg har blomster osv jeg også , mest fordi jeg ikke bare kan sitte sutre om sønnen min og fordi hagen vår er "ny" vi har ikke bodd her lenge . Så jeg er like overasket over hva som kommer opp, jeg husker jo ikke alt som kom opp i fjor . Jeg har ikke konkurranse for å få folk til å komme til meg men for å bli kvitt det jeg har glemt jeg har kjøpt før, Jeg har ikke møbel dilla men bok dilla , blandt mange andre diller. Og skulle lage strikkeblogg haha jeg strikke nå så tregt at den bloggen vil ha støvet bort. Så døde sønnen min og jeg ble "dum", sorg gjør en litt dum for hodet er få feil sted . eller tankene da , så jeg kan glemmer sjekke oppskriften og har strikket feil ,for langt ,for kort osv. så da måtte jeg lage det noen kaldte lapskaus blogg, eller crossover som jeg sier. du vet som når en opra diva synger pop eller omvendt og det høres jo helt forferdelig ut, Og jeg ser bloggen min er et salig kaos men jeg er et salig kaos så da passer det meg. jeg har akuratt oppdaget at folk mobber her i blogglandia , det gjør meg trist, liker man ikke en blogg går en jo bare videre. Noen som strikker er jo mer opptatt av hva garnet koster foreks enn hva de laget av det og noen design blogger er vel ogsp sånn Men noen ganger skulle jeg gjerne ha leid en sånn design freak og fått gjort noe med våre soverom som har orginale 70 tallstapeter..Og kjære du, jeg har spurt om jeg kan ha ungene på bloggen men jeg skriver ikke etternavn eller hvor de bor , og tenker på hva slags bilder jeg legger ut..
Det var en som sa jeg ville like bloggen din og hun hade rett , men jeg tror jeg skal lese den bedre når jeg ikke må er så lekk...ha en fin tur med din mann, og alle kan vi bli lei ungene , jeg har hatt 4 , og har nå 6 barnebarn . Og en ønsket de ditt peppern gror noen ganger, Ha en fin tur og fortsett blogg , bloglandia vil bli et kaldere sted uten deg og sånne som deg...FridaPs , jeg har en liten skive/lese feil så tilgi mine skrivefeil..

Line Cathrin sa...

Helt normalt å bli litt lei av ungene av og til. Voksne trenger alenetid. Det gir krefter til å ta vare på barna.
Klem!

Black Feathers sa...

Høres jo bare så deilig ut. Man trenger litt tid for seg selv uten barna men som kjærester. Det er viktig i en ellers så travel hverdag. Håper dere får en fantastisk tur ;)

Klem ;)

Frida,s side sa...

hei jeg har ingen planker men en liten hilsen på siden , laget av pus og meg...uten noen regler..
er vel ikke sikker om den passer på et sånt sted men du velger jo om du vil hente den.;O)

Frida,s side sa...

hei jeg har ingen planker men en liten hilsen på siden , laget av pus og meg...uten noen regler..
er vel ikke sikker om den passer på et sånt sted men du velger jo om du vil hente den.;O)

Anonym sa...

Supert ! Viktig med litt tid uten unger hvis man skal få overskudd til å ta seg skikkelig av dem .

Regner med at du står på hue i malingsspannet for tida...

Kos deg !


Julie

Lykkeliten sa...

HALLO!

Kommer du tilbake snart? :-)
Bloggen din er en av mine absoluttet favoritter, så jeg savner deg.
Blir så inspirert av dine prosjekter, så nå har jeg kjøpt meg 2 kommoder med speil, og det kribler i malekosten!
Er litt nervøs for å sette igang, så det kan hende jeg venter til vi er tilbake fra ferien.
Skal nemlig en tur til Verdal snart :-)

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online