onsdag 4. september 2013

Kremene som FAKTISK gjør deg yngre :)Heisann kjære blogglesere. Håper dere har det bra :)


I dag skal jeg komme med noe som jeg er alldeles vilt begeistret og forlesket i. Og som jeg har et religiøst forhold til nå.

Biotopix

I sommerferien min var jeg i mitt vakre hjemland Colombia. Jeg hadde det FANTASTISK, men det er noe annet jeg skal skrive om. Der begynt jeg med noen helt fantastiske kremer som har gjort livet mitt "bedre" på skjønnhetssiden"

Husker dere at at jeg skrev om førtiskrisa mi HER. Jeg har gode gener fra min mor og mine tanter. De ser alle yngre ut enn de er og har fin hud. Det hadde jeg vel også, helt til april....helt tilfeldigvis at det kom etter 40 års dagen min, men jeg begynte å få masse prikker og utslett i ansiktet.

Jeg var rød, litt hoven, prikkete og hadde en slags eksem. Uansett om jeg sminket meg og prøvde å skjule det uten resultater. Så godt vistest det at min 18 år gamle sønn så fintfølende sa.
"Huden din sjer jævlig ut med prikker..."


                                    Sesderma RESERVADERM facial concentrated anti-aging

Jeg byttet foundation og dagkremmer. Jeg spurte på parfymerier etter tips og råd. Og de anbefalte kremer........men ingen virket. Egentlig var det fustrerende og bruke penger på produkter som ikke virket, huden min var fremdeles prikkete og tørr. For å være ærlig så tenkte jeg at nå hadde årevis med sminke tatt meg igjen.
Jeg begynte med sminke tidlig og jeg vasket aldri av meg sminken om natta. Så da folk spurte meg om hvorfor jeg så så ung ut og hadde så fin hud. Da svarte jeg alltid flåsete at det måtte være at jeg sov med sminken på.
Skrekk og gru tenkte jeg i sommer, da huden plaget meg med kløe og utslett.

                                                        SesDERMA retises eye contour


I Colombia var det over 40 grader hver dag. Huden min ble ikke akkurat bedre, svett og jævlig. Familien min skjønte ikke hvorfor jeg som alltid hadde hatt en så fin hud så slik ut. Jeg vet ikke hva som fikk meg til å oppsøke en dermatolog.

Før jeg fikk satt meg sa hun"Jeg vet hva jeg skal gjøre, for å hjelpe huden din !!" Jeg hadde enda ikke fått sagt et ord. Hun undersøkte ansiktet mitt og sa at utslettet skyldtes stress og at jeg ikke hadde tatt vare på huden min.

Må innrømme at innerst inni var jeg litt småsnurt, jeg visste at hun hadde rett." Jeg har alltid fått hørt at jeg har fin hud og ser yngre ut enn hva jeg er"pep jeg litt tynt frem. "Du ser yngre ut enn 40 år nå, men begynner du ikke å ta vare på huden din, så kan du glemme å se yngre ut enn hva du er "

     
Sesderma HIDRADERM HYAL facial cream

Hun begynte å skrive ned flere navn på produkter som hun garanterte ville hjelpe meg. Jeg var litt tvilende, men jeg dro på hudpleie butikken hun sendte meg. Jeg så med en gang at det var en dyr butikk og at kremmene var kostbare....t.o.m  for å være i Colombia.
 Må jo også si at jeg tenkte at dermatologen sikkert eide eller var medeier i butikken. Siden kremene var så dyre, og jeg så tvilende kjøpte jeg kun to  stykker samt den grønne flaska med rensegelen. Jeg bestemte meg for å dedikere meg til å pleie huden min to ganger om dagen.
                                   Sesderma DAESES FACIAL Firming neck gel. fant ikke bilde av kremen på nettet, men det er det jeg skriver.

Så den første kvelden vasket jeg først ansiktet mitt med Eau thermale avene. Og så smurte jeg meg inn med Sesderma Hidraderm Hyal facial cream. Jeg hadde også kjøpt Sesderma DAESES facial firming neck gel. Da jeg våknet dagen etter så jeg at utslettet ikke var så rødt og hissig lenger.

 Jeg vasket meg med rensesåpen, fordi hudlegen hadde sagt at det var viktig å rense ansiktet morgen og kveld. Jeg smurte meg inn med mine to kremer. Om kvelden så jeg at utslettet var borte.

Jeg tror jeg nevnte det ca 20 ganger om DAGEN til Demolitionmannen at det måtte være mirakelkremer. Jeg snakket og snakket om huden min. Etter en uke der huden min var som ny bestemte jeg meg for å dra tilbake til hudlegen for å spørre om det ikke var noen andre kremer jeg kunne kjøpe i tillegg til de jeg hadde fått anbefaling om. Jeg hadde googlet Sesderma for å se hvor jeg kunne få kjøpt det i Norge. 

Jeg leste om en plumping krem som skulle få leppene til å bli større og mange andre produkter. Hudlegen så på meg og sa at den plumpingkremen ikke var bra, og at jeg behøvde ikke andre kremer. Det var ikke noe poeng å smøre seg inn med kremer som ikke virket, bare fordi jeg var fornøyd med det merke. 
Om jeg var interessert i en annen krem hun mente var veldig bra så kunne jeg prøve Biotopix. Det var en krem som virket oppstrammende og minsket fine linje/rynker i ansiktet. Så jeg kjøpte den. 


Det er på en måte en treatment som ikke skal brukes sammen med andre kremer. Så akkurat nå bruker jeg Biotopix morgen og kveld etter at jeg har vasket ansiktet med rensgelen. Jeg maserer bittelitt krem i pannen, der rynkene truer med å komme frem, på siden og under øynen mine.

På sinnarynken og litt langs neseryggen. Jeg smører også kremen ved linjene ved nasen som går ned mot munnen. Jeg har nå gjort dette i tre uker og jeg ser virkelig yngre og freshere ut enn på lenge. Og det er først etter 50 dager at det skal vises!!
Jeg smører Sesderma firming neck gel og Sesderma hydra facial cream på dagtid i tillegg. De andre kremmene bruker jeg ikke akkurat nå.


Og det kule er at venner og ukjente spør hvorfor huden min stråler og jeg bare blir yngre og yngre. Og endelig, ENDELIG kan jeg med stor begeistring fortelle alle om disse fantastiske produktene.  OG endelig slipper Demolitiopnmammen å høre bare "blabla krem krem krembla kram brablakrem" så mye ( Belive me, han får fremdeles høre hver kveld om hvor fantastisk disse kremene er og om alt skrytet jeg får om at jeg ser så ung ut). En dag sa han t.o.m at det ble litt for mye Irina etter at jeg begynte med kremene :p Han lo og er veldig fornøyd med meg for tiden.

Nå må det sies at jeg aldri hopper over ritualet mitt med å rense og smøre. Og jeg har redusert sminkebruken min til et minimum. Jeg trenger rett og slett ikke sminke lenger. Det hører med til historien min å fortelle hva en kunde sa til meg på Torgkvartalet.

Jeg stod å kikket på noen klær da jeg så en kjenning som kikket på noe i det samme stativet. Jeg smilte og sa hei. Hun svarte litt beskjeden hei. Jeg så at hun febrilsk prøvde å huske hvem jeg var. Så jeg spurte henne. "hvordan går det?" da trodde jeg at hun kanskje kjente igjen stemmen min. Litt usikkert sa hun " Irina, e det du?" jeg nikket bekreftende. " Gud, æ kjent dæ itj igjen... du e så fin? Du blir bare yngre og yngre. Og så har du blitt så slank og ansiktet ditt... huden din bare gløde..ehhh kjæm itj over det....

Jeg måtte le, hvem blir ikke glad for kompliment. Ikke hadde jeg på sminke. INGENTING!! Og da vet jeg at kremene virker. Og så må jeg bare få skyte inne at jeg faktisk har gått ned 12 kilo siden mai. Måtte bare si det, jeg er jo selfølgelig glad og litt stolt v meg selv.

Uansett. Jeg har sjekket ut hvor jeg kan kjøpe disse kremene i Norge. Jeg har googlet og i Trondheim så kan man få Sesdermaproduktene på Stokkanklinikken eller som den nå heter terese klinikkene som finnes mange plasser i Norge. Ellers kan man kjøpe fra nettbutikker.

Biotopix  (Jeg kaller kremen botexkremmen) vet jeg ikke i hvilken klinikker den kan kjøpes i, men ser at at et firma som heter Skinpartner som har agenturet på kremen i Norge. Skal sende dem en mail å høre hvor den kan kjøpes.
Rensegelen får man kjøpe på apotek1, så jeg når jeg googlet og veldig rimelig :)
Kreme er veldig drøye å bruke. Man bruker kun en liten dråpe/klatt. 

Jeg syns at disse produktene er så fantastiske at det må deles. Og som dere skjønner er jeg ikke sponset. Siden det var den Colombianske hudlegen som anbefalte dem. Det er bare det at når jeg finner ting som  faktisk er bra må jeg dele med dere. Jeg slet virkelig med huden min før disse kremene. Jeg googlet, spurte og kjøpte produkter som ikke holdt hva de lovet. Skulle ønske jeg hadde kommet over et slikt innlegg da.
På bildene( som er dårlig iphonebilder har jeg kun øyesminke)
1 kommentar:

~Lin sa...

Vet du ka nå ble eg glad,både på dine vegne og mine egne.......fordi eg så bildet øverst i bloggen og tenkte jada ka vet en fjortis om kordan hud gjør en yngre,skal hun se ut som hun er 10??????
Så da eg leste at du er 40 skjønte eg at du ante ka du snakket om :)
Og er SÅ glad på dine vegne for at du kom over supre produkter som kunne hjelpe deg for din hud.

Folk med flott hud passer nesten aldri på den ,og det er derfor de ofte opplever sånne *kriser* som du hadde.
Slet selv med huden hele ungdomstiden og fikk lite hjelp. Så har nå jobbet med hud i 28 år og lærer nye ting hele tiden :)

Gratulerer med ny hud og ja du ser yngre ut enn du er :)

takk for meg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online