torsdag 11. februar 2010

Sanseløse vakre ?

Neeeeei...ikke meg !!! Selv om jeg hadde skjønte det godt om dere mente meg....ha ha ha...Jeg er vanvittig glad. Hvorfor er det INGEN som har fortalt meg om hvor herrrrlig Macbook er !!
Og enda har jeg bare lært meg en promille av alt som finnest på den.

Seriøst, det er i den siste måneden at jeg begynte å forstå meg på PC. Tenåringen og mannen fra rådet meg til å kjøpe Mac siden jeg er litt tunglært på slike tekniske ting.
Mens andre ting tar jeg som en raket.

Nå har jeg ATTER rotet meg bort ...enten det er snakking eller skriving...tjooohooo !!Det som er sanseløse vakre er mine pulsvarmere og lue....Huttuttuuu det har vært så kaldt her på Stjørdal.
Dette er årets neste beste kjøp......etter Macen !! Stjørdal er ikke en så stor by, men det finnes noen flotte blogger rundt i den lille storbyen vår.

Jeg tenkte at jeg kunne lage ett innlegg om bloggerne i vår lille by, og i omegn.
Er det noen som er interessert i å bli med ?? Jeg lager ett innlegg og linker til deg her i min blogg.
Så send meg en mail med emne Stjørdalsblogg
Så kan andre se mangfoldet vårt :)

Og en av bloggene er Karin sin. Hun har bloggen DragonDesign. Hun lager de vakreste tingene. Kikk innom henne HER
Jeg må ærlig talt si at jeg beundrer disse craft bloggene.

De som strikker, hekler, tover og lager fyrstikkesker ol.
Med hånden på hjerte, jeg kan ikke lage noe slikt !! Jeg eier ikke tålmodighet, ei heller strukturert, systematisk og kreativ nok til dette.

For det virker som de fleste har egen design på det de lager.


Jeg er "kreativ" på en annen måte...en måte som ikke tar tid eller begrensninger...jeg vil gjøre ting nå !! Og kanskje slutte nå , hvis det ikke passer meg. Jeg vil stå opp midt på natten, fordi jeg vil tapetsere, for så bake svære fancy kaker en time senere.

Så ja...jeg er en stor beundrer av folk som bruker mye av sin tid på å kreere ting, jeg får åndenød av det vakre som finnes der ut.

Som dette. Luene er bare så søt, og passer alle hodefasonger. T.O.M tenåringen syns jeg så søt ut i den....og jeg bruker ikke å se det ut ...så da betyr det at det er designet !! Så sjekk ut de. Gå inn å send henne en mail :)

Jeg så noen andre sansløse vakre. ( Jeg kaller det som er vakkert det. Kan hende det betyr det motsatte, men ikke her i All of Irina)

Sjekk Alvens sin blogg her. Nydelig pulsvarmere, og andre ting hun lager.


Så vil jeg at de tre som vant konkurransen hos meg om å værså snill å sende meg en mail med emne USA gave. Atter engang fortelle meg hva dere vil ha, navn og adresse.

Nesten alle mailene mine ble slettet ved en feiltagelse, pluss at jeg får mange angående bloggen.

Jeg lover dyrt og hellig å sende de på lørdag, senest mandag !!

Ha en sanseløs vakker natt :)

12 kommentarer:

Lindas hus sa...

Så uuutrolig flink du har vært! 12 er kjempe bra;) Du må love meg å være stolt av deg selv og fortsette kampen! You go girl!!! Og lua og pulsvarmeren var kjempe flotte! Heldig du;D Kos deg med macen! Klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann...
ja du vil ha ja...he he du vil ha alt du lille pike..:):)Skal se om jeg finner tak i ett til ..og sende deg da vet du:)så fine bilder av deg......så det er 12 nå...da har du vært kjempeflink!!!!!
men vet du hva jeg har kjøpt i dag.....fult gammelt soveromsmøblemang.....cremehvite med lilje på..det er nyyyyyydelig.....dobbeltseng...to flotte nattbord...2 puffer med lokk og nydelige rosa silke stoff på.....1 speilkommode og en kommode til:):)og hele herligheten for 2000 kroner...slå den du!!:)
Jeg skal få tidenes mst romlemantiske soverom...og det skal komme i et interiørblad...har jeg bestemt meg for he he he sa hun optimistiskt:):)
kos deg snuppa...deilig at du er kommet mer på nett igjen.....
klemklemklemklem til deg:)

Helena R sa...

Kjøpte Mac når jeg begynte på interiørstudie, og er såå fornøyd, skal aldri ha Pc igjen. Det går fort å lære seg, bare en vane... Nydelig lue og pulsvarmere, og de kledde deg :))

Anonym sa...

Æ har fulgt dæ som læser læng men nu slutt æ Du va et freskt pust blandt nitrist Nib,er.Men nu ha ditt ege ego tatt heilt over hand. Takk for tid du va All of Irina på blogg .Nu ha du blitt den Queen du fikk sønn din te å tru på . Og nu miste du dem som læst deg før .Æ synes det er trist å se noen mist så sjøl så totalt .Å at vi som læst dæ før ikke betyr no mer .Anne

Living next to me sa...

Hei på du . Du får meg til nesten å angre på at jeg ikke valgte Mac.men kjørte safe med vanlig ..
Lykke til med ny jobb . Nå MÅ jeg finne sengen .ha en fornydelig helg.

Tove sa...

Se der var det mye vakkert ja, både håndarbeid og dame ;o)
Nyt mac'en og varmen fra tøyet, det blir vår snart igjen :o)
Ha ei strålende helg!

Tone sa...

Er ofte innom deg, men sjelden jeg legger inn kommentar. Måtte bare si at du alltid gjør meg i så godt humør!! Du sprudler av kreativitet og fandenivolskhet, stå på, du inspirerer nok mange med meg. Ha en herlig helg, klem

Alven sa...

Hei :-)

Litt teit kommentar av anonym over her!!!! Er absolutt fullstendig uenig med "anne" . Synes du fortsatt er Irina slik jeg har lest om i 2 år nå :-)

Fantastisk flott sett :-) de pulsvarmeren og luen kledde deg veldig godt :-)
Og jeg synes det er sååå koselig at du linker til meg :-) Ble Veldig glad for det!!!!

Ha en super flott helg :-)
I kveld skal jeg og samboern være "kjærester" igjen :-) Ut å spise og på kino :-) Gleder meg :-) Skal bli godt med litt alene tid :-)

Klem

Sophie sa...

Pulsvarmerne og lua var kjempefine. Romantisk, nusselig og søte var de! :-)
God helg!

ann helen sa...

Nydelig lue og pulsvarmere, du kledde de så bra. Ønsker deg og dine en flott helg.

irina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

ma sjekke:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online