søndag 21. mars 2010

Bli med inn....


Til den fine butikken Marlene klær.....
Se på alt det fine vi har HER

Jeg har vært så heldig å hjelpe Marlene klær til å blogge. Og det er jeg så glad for...Her er det klær jeg bare elsker !!
Synd for Demolitionmannen :) Ha ha ...men det bryr vi ikke oss damer noe om :)


Da vi hadde vår første fotoshoot kom en vaker bloggleser av meg. Jeg traff henne ute på en restaurant der hun lurte på om jeg var blogg Irina. Det var i fjor engang. Og etterpå har hun kommet med gave til SKB lotteriet jeg samlet inn til. Og ellers hender det jeg møter på henne når hun triller.
Hun er den snilleste, søteste og kosligeste leseren enn blogger kan ha.
Tusen takk for at det !!Våren har ikke helt kommet til Stjørdal enda, så her er det støvle tid :)
Og hvor kan du kjøpe disse på Stjørdal ?
Jo på Marlene Klær på Hell senteret.

Ha en fantastisk fin uke !!

7 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann...
flott innslag:)
Ja..de kan godt sende det til meg.....legger de giro inni eler vordan gjør vi det??
kos deg.....har vært en tur på loppis i dag:)
eddaKlemmer til deg snuppa:)

T:o)ve sa...

Ja klær er herlig! Og jeg tror nok gubben her krymper seg litt når jeg med jevne mellomrom kommer med nye MÅ HA...

Disse støvlene har jeg og har hatt dem siden de ikke hadde dem i det hele tatt i Trondheim, og måtte få ei venninne til å kjøpe på Lillehammer... Nå står de imidlertid igjen på hytta *sukk*
Så jeg håper jeg kommer meg utover for å hente dem snart... Eller aller helst: SLIPPE regntøy og bare kunne tusle ut i småsko.... *drømmer meg bort*
Ha en videre deilig søndags kveld :)

Lindas hus sa...

Å så morsomt! Er så glad for at alt går din vei om dagen! Det har du bare så fortjent! Stolt av deg snuppa! Jeg får sjekke ut bloggen jeg! Selvom jeg ikke får handlet noe på en stund...strømregningen kom.....huff sier jeg bare! Ha en deilig uke snuppa! stooor klem

Tina sa...

Snill er du i alle fall og folk legger merke til den snille og flinke bloggjenta, sååå morsomt vettu! De støvlene der er jo bare så kule da du.... hm!!!

sigrid sa...

Flinke Irina!
Flott ny blogg du hjelper til på...
Masse flott dei har, berre litt langt unna..

Ha ei vakker veke!

Glad jenta sa...

Hei!

Lekkert og kjempe lekkert. Tror jeg må ta meg en tur der, så noe jeg fikk lyst til å prøve og kjøpe om det blir fint på meg.

Pleier å lese og jeg liker bloggen din for jeg synes den er underholdende, noe som jeg regner med er formålet med den. Ettersom jeg bor i samme omeråde som deg treffer jeg på deg noen ganger på butikken og slikt. Føler at jeg kjenner deg litt ettersom bloggen din er så persjonlig. Morsomt med lokale "kjendiser". Selv om jeg liker bloggen din er jeg ikke enig i alt du skriver og gjør, noe som jeg sikkert ikke er alene om.
Leste kommentaren til anonym for et par dager siden som jeg ser du har slettet men skrevet en komentar til istedet. Synes det er dumt at du sletter kommentarer som ikke er positive til deg og det du skriver. Regner med at ettersom lesere kan skrive kommentarer at det er det du ønsker. Skulle da tro at det bare var på godt og vondt. Det er mennesklig og elske ros og kommentarer, alle gjør det. Synes ikke det var riktig av deg å kalle anonym for et negativt meneske bare pga vedkommende hadde en negativ kommentar til deg. Synes du var dømmende når du skrev at du syntes synd på vedkommende som ikke hadde fått ros. Hva vet du om det? Forde om noen ikke liker alt du skriver behøver ikke de leserne ha et trist og negativt liv. Mener du må tåle det når du har en blogg, og synes det gjør bloggen din litt dårligere når du sletter kommentarer du ikke liker.

Håper du ser på dette som konstruktiv kritikk, og ikke et negativt inlegg som du sletter.

Du får ha en fortsatt fin dag.

irina sa...

Til Glad jente :)

Heisann og takk for kommentar. Vis du leser litt på bloggene rundt så er det vanlig at vi sletter kommentarer når de er negative.
dette rådet ble gitt av meg at de store bloggene som Emmeline og hvit stil og vet du jeg gjør det også.
Det kan godt komme konstruktiv kritikk og hvis du leser kommentarene mine så har jeg fått noen negative også som er konstruktiv jeg har ikke slettet de. Bare gå å les alle kommentarene på innleggene mine.
men poenget er at det er en person som virkelig ikke liker meg og jeg vet at den var fra henne, jeg sletter de som går på meg som person at jeg er patetisk, klengete etter ros og idiotisk. Siden det er min blogg syns du jeg skal ha de sårende ordene der. For selv om jeg NÅ ikke gjør meg noe er det faktisk dager det gjør noe med selvfølelsen min.
Hvis noen hadde tagget huset ditt med negative ord hadde du latt de stå ??
Poenget er at jeg er en del innom en del blogger som jeg ikke liker.
men jeg har Aldri lagt igjen en negativ eller såkallt "konstruktiv" kritikk om at den bloggerer skulle ha skrevet på en annen måte ol.

For meg er slike kpmmentarer negative energier og er det noe jeg lærte da jeg møtte veggen var å utelukke de...skrivende, sagte eller negative folk.
jeg beklager at du ikke liker meg eller at jeg gjør som jeg gjør. men dette er mitt hus/blogg og hvis jeg hadde kommet hjem til feks noen og jeg ikke liker sofaen til vedkommende så har jeg ikke sagt.
"Unnskyld meg, jeg mener ikke å såre deg altså når jeg sier at den sofaen er stygg og idiotisk, for ikke å snakke om mannen din som sitter der, han er patetisk, håper det er ok å si det for det er konstuktiv kritikk "

jeg syns det er VELDIG hyggelig at du skriver denne kommentaren og at du liker bloggen min litt og vi kan ikke like alt. Og jeg kan dessverre ikke tilfredstille alt.
jeg får mange mailer av folk som sier at bloggen min er lyspunkte i hverdagen. Og jeg takker og bukker men til syvende og sist skriver jeg denne bloggen for meg.
Og jeg gjør nå slik dessverre det at jeg sletter negative kommentarer.
For belive me selv om det er slettet husker jeg alle ord av alle negative !!

Jeg er ingen "lokalkjendis" det er mange som kjenner meg( bruker sikkert 2 timer for å prate med forskjellige folk hver gang jeg er i gata så god tid må man ha.)
De kjenner meg for butikkene tror jeg å så er jeg pratsom da !!
Og så er jeg hjertelig raus og glad tror jeg....det hører jeg !! Og det er koslig.

Men apropo den kommentareren jeg refererer til. Jeg syns det var negativt å si at jeg åpenbart trengte ros og skryt og likte det. Hun sa det på en måte som jeg var alene om det.
Er hun menneskelig så liker hun vel også det...liker vi ikke alle det da ??
Hvorfor gjøre noe så positivt til noe negativt..skjønner ikke det.
Og JA det var dumt av meg å si det om henne at det var synd på henne selv om jeg mener det, å synke så langt nedå kritisere noen som kritiserer meg....
Ok, men jeg er ikke lei meg. jeg har tatt i mot så mye nagative ord i lvet mitt at jeg beklagervis slår tilbake med samme mynt.
Og jeg jobber med saken :)

Dette ble langt men bare les den konstuktive kommentaren under innlegget mitt med det gammle skapet jeg kjøpte på finn.no. Jeg sletter ikke de som kommer med virkelig konstruktiv kritikk :)
men hvorfor skriver mine anonyme bestandig til meg når det ikke er noe de ikke liker og det er faktisk ikke når det er noe de liker ?? :)

Og du, bare hils på meg når du møter meg det er koslig. Hvis du vil atså, jeg blir iallefall glad !!

Dette ble jammen meg langt, og jeg håper ikke du sitter å misliker meg mer, jeg prøver bare å forklare deg hva jeg tenker. jeg behøver ikke å unnskylde meg for noe jeg gjør på min blogg føler jeg.

Ha en fantastisk nydelig dag !! Solen skinner her på Stjørdal så jeg burde egentelig gå en tur.

Men igjen, tusen takk og hvis du vil, spanderer jeg en kopp kaffe på deg hos oss cafen hvis du vil prate mer med meg.
Som regel er jeg på Ciro på onsdagene etter kl 12.

MVH Irina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online