lørdag 20. juni 2009

Norges beste blogger ...JEG ....Not !!

I dag må jeg si at jeg har tenkt mye på blogging. Janne bloggforsker var her, å stilte sine spørsmål.
Hun spurte meg om jeg var litt lei blogging................hmmm.................tror kanskje det. Jeg er generelt lei. Og igjen beklager jeg til alle som kommer til å bli sur. Jeg mener ikke å skuffe noen, eller har noen i sikte.

Men jeg er veldig lite på blogger for tiden.....er det bare meg !! Jeg blir ikke inspirert lenger, jeg føler ikke at jeg inspirerer.


Jeg syns at det er så mange like blogger, eller at de viser det samme. Akkurat nå er det peoner, og kurvsett fra Kid osv. For ikke å snakke om kaker og fuglebad...og puter med nostalgiske motiver og hvitmalte ting....( se ironien til mine peoner)

Akkurat nå, ser jeg for meg harmen som sprer seg over Bloglandia...sinnet som skylder over dere...tankene dere har.

Hvem er hun som TROR hun kan si dette. Eller TROR hun at hun er så MYE bedre !!! Og BLOGGEN hennes er jo ikke akkurat noe å skryte av !!!

HAAA bare si det..jeg tror ikke...jeg vet !! At jeg ikke har en mega blogg, at jeg for tiden ikke inspirerer eller at jeg er megadum som skriver dette. !!
Helt ENIG !......

Jeg har alltid prøvd å inspirere, å ikke vise bilder som jeg har vist før...ikke ta 2000 bilder av huset mitt , å pøse på med det samme gang på gang.....
Så derfor kommer dette...hva kan jeg blogge om, peoner, stettfat, hmmm vise spraylakken for 4o gang...sølvspray på alt ...hmmmm gjesp gjesp og gjesp !!


Jeg prøver å tenke at jeg gidder ikke å se det samme gang på gang...Og jeg ligger å tenker på hva kan jeg skrive om, hva kan jeg blogge om ??

Hva kan jeg vise ? Som dere ikke har sett, hva dere ikke blir lei dere av å lese. Jeg gidder ikke å snakke sykdom, det er gjort, hva har jeg igjen å blogge om, å vise ?

Jeg selv mener at jeg vil ha en viss kvalitet over mine innlegg. Etter min standard. Jeg vil ikke og kommer ikke til å ha 6 innlegg om dagen. Og at alle innlegg har fire linjer.
Som mobilblogg av fiskebollene mine. Mobilblogg av senga min før jeg legger meg osv...
.
Så leser jeg om Bloggcampen i Kristiansand. På Ida Wulff som mener at hun har Norges største blogg fordi hun er ærlig og personlig!!

Ja jeg prøver å være det. Men allikevel har jeg ikke turt å være 100 % ærlig her.....jeg tør ikke. Som nå !! Hvor mange er det som er sur på meg, fordi jeg sa min mening på min blogg.

Ida er kjendis uten bloggfære som hun må ta hensyn til.
Men kardemomme loven er en fin lov å følge for alle. Så hvis jeg lufter min egen frustrasjon så mener jeg ikke å såre noen.

Jeg mener ikke såre noen, jeg elsker dere bloggvennene mine ! Dere gir meg så mye glede !! Jeg er dypt takknemlig for alle jeg har blitt kjent med.De jeg kommenterer med, mailer med og tekster med.

For alle de vakre , fine bloggene jeg har oppdaget. For felleskapet, for mangfoldet og for de positive energiene som bare flyter rundt her.
UNIKT !! Det 1 1/2 året jeg har blogget har jeg fått mange venner som har påvirket meg, og som jeg vil ha med i hjerte for alltid.


Så ville jeg blitt lykkelig som en av Norges beste blogger eller største !! nei...ikke hvis det ikke har gitt meg noe.
Kan jeg bli inspirert, og inspirere igjen ??

Og til dere som tror jeg har blitt gal igjen...det har jeg ikke !! Jeg har faktisk ikke følt meg bedre mentalt sett.

Kanskje dette er en blogg krise ?? Finns de ? Eller er det snart 40 årskrisen ? kanskje det er som interiørbladene...jeg syns de viste det samme, de samme husene, de samme greiene.
Betyr det at jeg skal slutte å blogge...hadde faktisk ikke tenkt på det før jeg skrev det...Hjelp ! kanskje det er det jeg bør gjøre.?

En annen ting, etter jeg leste innlegget i NIB om rettskriving har jeg fått angst hver gang jeg skriver ett innlegg.
Alle som sitter der å kritiserer oppropptegnene mine, rettskrivingen og setningoppbygningen...

Igjen beklager jeg hvis noen blir lei seg. Tro meg , når jeg sier at jeg ikke har noen spesielle blogger i mente.
Dette er mine tanker en lørdagskveld !!

Hi hi kanskje jeg skal drikke litt vin :) kanskje jeg kan finne noe å inspirere dere med ;)

Kjempeklem fra meg !!

Hører gjerne fra dere :) PS på tide å lage litt bølger i sjøen igjen....

33 kommentarer:

MariMaja sa...

Heisann;)
Jeg må bare si at jeg smilte godt og humret litt når jeg leste innlegget ditt;)
Mye sant i det du skriver.
Jeg er iallefall ikke sur og sint og lei meg etter dette;)
Tvert imot....var et herlig innlegg;)
Godt å blåse ut iblant;)
Klemmer kommer til deg fra Maja;)

Monica sa...

Jeg har ikke vært her før jeg, men syns du er ærlig som deler disse tanker med deg og ja jeg kan til dels være veldig enig i mye av det du skriver. Likevel synes jeg personlig at selv om alle viser kurvserien fra KID eller peoner i fleng elelr syriner for den sags skyld, så har alle sin personlige og egne vri og sine personlige bilder:) Jeg elsker å surfe rundt og blir kanskje inspirert noen ganger og andre ganger ikke fullt så inspiorert, jeg har også fått mange venner og virkelig koser meg her inne. Om jeg inspirerer så mye selv, det vet jeg rett å slett ikke, men så blogger jeg fordi jeg liker det selv og fordi det gir meg så mye... så får det andre bare være som en bonus. Det var mine tanker da... kanskje ikke så fullt ulike fra dine igrunnen egentlig.. åsså når det gjelder rettskrivingsdiskusjonen på NIB, ja den driter jeg rett å slett i. Jeg er vandt med å trykke ganske fort på tastaturet og stokker derfor om bokstaver i fleng pga hastigheten... men, men jeg tror de fleste forstår hva jeg mener og om de ikke gjør det elelr liker det så får de bare la være å lese! Ønsker deg en videre nydelig helg og takk for dine tanker:) Klem monica

Laila -Karin sa...

Irina
Du . vist noen blir sint og sur så er det jo deres problem , å om du føler deg litt tom nå så kommer du sikkert tilbake for fullt i ekte Irina stil. Har merket at du har hatt mye og styre med fortiden .
Skal si deg en ting når jeg leser rundt så er det vist mange som sier de må ha en pause. Fortsett som før du med alvor, tøys og interiør i en herlig blanding.Du ser på meg , ikke så veldig mye å skrive om men for meg i min hverdag er det en god hjelp .Det er viktig for meg å ha en positiv innstilling i det daglige. Eneste måten å takle det å være kronisk syk på.
Helt enig i at bloggene kan bli for like.Derfor trenger vi absolutt din og deg .
Drikk en flaske vin du , og så får du se om du har satt sinnene i kok.
Stoor Klem
Fra meg

Anonym sa...

Hei Irina!

Siden vi to er sjelevenner, kan jeg fortelle at jeg føler det akkurat som deg for tiden.
Jeg har vurdert å begynne å blogge igjen, syns jeg har litt å dele med nytt hus og ny hage. Men jeg kommer aldri i gang, for jeg er så "lei".
Tidligere leste jeg alle innlegg på NIB, nå siler jeg bare ut de med spennende overskrifter og/eller spennende bilder.
Og jeg hopper glatt over alle innleggene om Kid-kurver, peoner, Dronning Ingrid-roser o.l.
Og dette er heller ikke vondt ment, for det er ikke dere som blogger det er noe feil med, det er bare jeg som er lei.

Og det du sier om interiørbladene Irina, jeg kunne ikke vært mer enig.
I går benket jeg meg med Rom 123 og BoligPluss, og skulle ha en kosestund.
15 minutter senere var jeg ferdig med begge bladene, og satt igjen med "nada". Ingen inspirasjon og ingen kosestund.

Kanskje det er på tide å ta en bloggeferie, og komme tilbake til høsten?
Jeg tror i allefall jeg gjør det, selv om jeg kommer til å titte innom en del "faste" :)

Håper du ikke slutter å blogge, for jeg elsker bloggen din.
Men blogging skal være gøy, og er det ikke det, så tar man en pause eller slutter.
Og du kan uansett klappe deg selv på skuldra og si at du nok økte omsetningen hos Mekonomen på Stjørdal med mange, mange prosenter, tjihi

Klem fra Vibeke i Sør-Trøndelag.

ralfefarfars paradis sa...

Kjære deg, er det min blogg du sikter til;) hihi..jeg synes det er litt morsomt med disse trendene inne i blogglandia..for det blir jo ikke helt likt- selv om jeg ser bilder av hundre peoner- som jeg elsker, og heller aldri blir lei av å se på (dine var nydelige!!)Så kommer neste trend..og så videre..
Nå har jeg blogget så kort tid, at det sikkert er for tidlig å gå lei.
En blogg er personlig, derfor synes jeg ikke man skal stille krav til rettskriving o.l- det blir jo noe helt annet når det er snakk om et interiørblad som man kjøper. Håper du ikke går helt lei, for det er så artig å lese dine refleksjoner!!!
Ha en fin kveld videre:)

Evami sa...

TIhi,du sier det nå som det er du Irina:) Og vettu jeg er så enig med deg når det gjelder Interiørblader,før kjøpte jeg i bøttesvis,men nå er det ikke så mange som kommer innomhus..
Og vettu jeg leser ikke så mange interiørblogger jeg,men heller en masse forskjellig og da er det lettere å bli inspirert..

Nå har jeg fotodilla (litt på hylla for tiden),men det er blitt mere meg. Baker jeg ei kake som er god,deler jeg oppskrifta,er det noe som skjer som er spennede osv.Men om det gjør meg til en gog blogger,vet jeg ikke.BLogger om det jeg føler for jeg,ikke i en bås..

Og så virker det som om det er enkelte som reagerer på hvordan andre skriver,jeg er størst på bokstavleifer jeg,men ikke med i NIB. Derfor bryr jeg meg katta om det.. HAr du bloggkrise,ta en pause,eller et glass vin.. Det er jo godt i tillegg:)

Om man er uenig i det du mener,så må nå du uansett få skrive hva du mener og føler uten å få pes for det.. Ingen kan endre tankene dine uansett:)

Her har det blitt noen glass vin,og det var deilig:) Så skål da vennen:) Klem Eva

Maria sa...

Din blog er jo din, og du viser, skriver, og rører i det akkurat DU ønsker.
Jeg kan godt lide din blog, netop fordi den ikke er ens med alle andre.
Enhver blogger vil sikkert sige det om sin egen blog, og det gør jeg også. Jeg synes min blog er unik, fordi den er MIN.

Når du synes du ser pæoner, hvidmalte ting, og shabby-what-ever "alle vegne" kan jeg sikkert til dels være enig med dig. Men det kommer an på hvor du kigger. Min mening er utrolig mange eeeeelsker det hvide, og så er det det de blogger om, og er enige om er bare selve livet. Intet ondt i det. Jeg vil hellere se personlig stil, home made, retro, tekst, meninger og ægte liv på godt og ondt. Sikkert også mange der trækker på næsen af det, og synes det er helt harry....

Jeg er ikke på NIB. For det første er jeg jo ikke norsk, og for det andet er det ikke lige min stil. Jeg orker ikke den form for organisering af blog, rolleinddeling, og så videre.
Jeg vil hellere bare blogge, fordi det glæder mig - og forhåbentlig dem der læser med ved mig.
Tror du er lige sådan, så bare fortæt som hidtil Irina - med eller uden spraymaling ;-)

KLEM Maria.

the Folding chair sa...

Ser ingen problemer med innlegget ditt, syns bare det var litt leit at du er blogglei. Vis gjerne mer sølvsprayede ting, er såå interessert i det!

Kos deg med vinen, og ha en flott helg :)

adales verden sa...

Tjohei du lager jo ringer i vannet min venn;)

Suupert innlegg og er enig i det meste bortsett fra at du skal ta bloggeferie...;)
har kun blogget i noen mnd men har gått tom og det tar ganske enkelt for mye tid å lage de spreke innleggene og bildemontasjene.kjente også gufset fra innlegget på nib om rettskriving og godt språk.
Jeg er kommet frem til at jeg er sånn delvis blogger,fordi jeg ønsker å høre til og setter pris på de jeg har fått kontakt med. Men jobben tar sitt,ungene sitt og når jeg da har litt tid ser jeg at innleggene blir tamme og neppe inspirerer...men så er det jo litt gøy , og jeg syns det er herlig å titte inn hos bla deg i ny og ne.
håper du har en deilig kveld og at du får mange spreke ideer utover sommeren som du vil dele.

Monicas sa...

Humra førr mæ sjøl her æ sett...enig enig med deg i det du skriver..jeg har ikke eget hus, men leier...å her er det ikke mye morro å legge ut bilder av hvordan vi har det...her finnes ingen stil....nope..her har vi det sånn som vi har det...nytt, gammelt, fargerikt og dus...har funnet ut at bloggen min, fungerer på en måte som ei dagbok..korr håndarbeide igrunn sku vær det æ sku vise frem....syns det e koselig å være her inne hos deg, så det såh...go lørdag

Fargelykke sa...

jeg må si meg enig med deg ... ALT er så likt.. ikke helt likt men likt..
Synes du er tøff og ærlig jeg:)

Kristine sa...

Hei Irina :) ble du ikke inspirert av loppemarked idag da? jeg var altså på avskjedsmiddag til ei venninne som skal flytte igår..ble litt sent og derfor orket jeg ikke helt tanken på å stå opp tidlig idag ;)
Har og hatt janne på besøk hos meg, og jeg ble litt mer reflektert over denne blogginga etter å ha snakket med henne. Kanskje litt av "cluet" er å ikke tenke for mye, ikke overanalysere?
Blogge når man føler for det og om det man føler for!?!
Jeg håper i alle fall du fortsetter din herlig og ærlige blogg!
Og du, tar gjerne et glass vin eller to med deg en gang jeg, kanskje vi kan bli litt ekstra inspirerte begge to da :-D
klem

Havets Datter sa...

HERLIG!!! Du er du, og det er det som er så herlig :o) Kan si meg veldig enig med deg i alt! Men jeg er såpass ny her, at jeg har ikke rukket å bli så veldig lei.. Håper du finner inspirasjon til å fortsette for du er MEGET inspirerende!!

Titt inn, så får du se resultatet av sølvsprayen du sendte meg ;o) Ikke annet å si enn at jeg er HEKTA!!

Kos deg med vinen og ha ei flott helg! Klem Karina

Ragna sa...

Heia Irina!

Jeg tror definitivt det finnes bloggkriser :-) Bare naturlig å ha "bloggtørke". Forøvrig vil jeg gjerne si at du har den kuleste interiørbloggen fordi du finner på så mye sprøtt! Jeg elsker sølvsprayinnleggene dine og husker fortsatt lysestake med mose på...

For øvrig vil jeg gjerne anbefale en blogg som jeg synes er inspirerende: Margrethe sin http://finiformen.blogspot.com/

Ha en fin helg :-)

Huset i skogen sa...

Må bare si meg enig i mye av det du skriver...jeg synes det var litt bedre før det ble så mange bloggere. Nå er det så mange, og de aller fleste ser ut til å like det samme. Nå må jeg bare skynde meg å si at jeg også liker det hvite og den lyse stilen, men jeg har gått litt lei.

Går du inn på nettbutikker, så selger alle det samme. Alle kaster seg på den samme bølgen, med det resultat at ting blir litt kjedelig.

Å kjøpe interiørblader har jeg sluttet med, ofte så finner du akkurat det samme her i blogglandia. Det holder med å kikke gjennom dem på butikken, og så har du sett dem.

Bloggkriser har vi vel alle og enhver innimellom. Ser at det er mange som skriver om det. Håper du ikke slutter å blogge, for du er en som tør å gjøre ting litt annerledes og har litt sprøe og morsomme ideer. Synes alltid det er trivelig å innom her for å se hva du har funnet på. Dessuten så er du så herlig ærlig! Fortsett med det!

Ønsker deg en fortsatt fin helg:))

JK sa...

Det er lov å være lei av blogging :) Det er jeg også.. før kunne jeg sitte leenge hver dag og lese interiørblogger på NIB og bli kjempeinspirert..
Men så fant jeg ut at det som inspirerte meg egentlig ikke var meg i det hele tatt.. Da snakker jeg om den romantiske, chabby, fattigmannsølv osv osv.
Og så er det dette med å være medlem av NIB, som skal inneholde interiørblogger..
For jeg har jo mange venner og familie som gjerne vil lese og se litt mer av andre ting enn interiør! Så tanken om å melde seg ut av NIB streifer meg, selv om jeg trives veldig godt der inne!

Så jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver Irina! Jeg er også lei... av å blogge og av å lese blogger.. Men dette er vel noe som kommer og går :)
Lov meg at du ikke slutter å blogge iallefall :)
God helg!
klem

Lindas hus sa...

Hvem kan bli sur på deg???Er ikke mulig det!:O)Og jeg kan være enig!!!Stå på og gi deg for all del ikke!!!Venter alltid med spenning jeg på innlegg i fra deg!!!Sov godt. Klem fra Linda

Unknown sa...

Jeg er så enig...Jeg kjenner at jeg ikke orker innom alle "søte-hvite...you name it..." til enhver tid. jeg liker ærlighet, mangfold, lov til å være seg selv 100%. Og det er du, iallefall. Selv om vi har lest om sølvspray og zoombier i hytt og gevær!! Ha, ha!!
Derfor meldte jeg meg ikke inn i NIB heller, fordi jeg ikke orker å holdes innenfor noen som helst ramme. Jeg vil være meg, og da kikker jeg heller ikke innom de som ikke fenger meg, likeså de som ikke liker min blogg ikke legger igjen energi inne hos meg. Og slik må det være. vi må være forskjellige.
jeg har ei lita tørke for tiden, men kikker innom dere innimellom likevel.
Klem fra meg.

Havets Datter sa...

Ja den ble virkelig smekker!! Skal tenke på deg om jeg blir lei den ;o)... og- den skal ikke sages i :o)

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Irina. Jeg er jo tilhenger av bloggen din, og det som er så herlig med deg er at du snakker rett fra levra. Det digger jeg. Du har ett herlig hjem, som ikke er likt alle andre sitt og det er også veldig diggbart. Håper du fortsetter bloggingen selv om du akkurat nå har en liten bloggkrise.

Stor klem fra Christine

Fru Fjeldhammer sa...

Du har lov til å mene akkurat hva du vil... og lese akkurat de bloggene du vil!

Jeg har en slik blogg som du refererer til og jeg har mange en gang tenkt på å slutte å blogge for noen ganger blir det bare oppgulp, sett det før vist det før.. osv (men jeg ble ikke såret over innlegget ditt!)

Ha en fin søndag Irina og kos deg i sola!!
klem

Kine sa...

HELT ENIG!:)))
Er dritalei av blogging for tiden selv her,har vurdert fram og tilbake om jeg bare skal gi F i hele bloggingen rett og slett..føler ikke at jeg inspirerer to fluer engang,langt mindre meg selv:(
Og jeg ser det samme overalt selv,en finn kode på et lekkert hus(som vi har sett 10 ganger før..),interiør fra Lexington,Maileg,hvite møbler,rosa cupcakes osv osv osv..Og jeg er ikke noe bedre selv heller!!:/
Tror det er FOR mange like bloggere for tiden,iallefall på NIB..og flere kommer til;)
Tror de fleste kjenner igjen dette innlegget fra deg hehe...jeg trakk iallefall på smilebåndet nå :D
God søndag Irina!*klæm*

Unknown sa...

Hei Irina,
bare ærlig og god lesning dette!
Jeg har ikke blogget så lenge, men må ta meg små pauser, og så er jeg der igjen. Orker ikke bare interiør, så i dag blir det Shakespeare hos meg (etterhvert, ut og nyte sola også).
Ang rettskrivningsinnlegget på NIB, var jeg en av dem som ble kraftig irritert og jeg er norsklærer... Irritert over at det skal settes en standard over folks skriveglede ~ som du nå sier er svekket. Ikke bra. Dette er private blogger og ikke en avis, det skal være rom for feil, ulikheter, personlighet.
Noen søndagstanker med kaffekoppen og en klem fra Nanni ~

Refleksjon på livsvegen sa...

Du er du og du duger...

Det som er så flott med deg er at du gir av deg sjølv på ein heilt utruleg måte.
Vi treng deg i bloggverda, men ein må sjølv kjenne på kva som er rett for ein sjølv.

Det som er så flott rundt om er at sjølv om det er enkelte likskaper så er det og eit utruleg mangfald.

Nokre er reine interiør, andre handarbeid, og enkelte ei god blanding av heile livet..

Kvar enkelt må velge for seg sjølv og det same gjeld for oss som ikkje bloggar, men berre er på besøk..

Og det med rettskriving..
Fysj for tull, skal no ikkje vere nokon norsk eksamen heller..
Og dei som ikkje klare sjå på skrivefeila får berre la vere å sjå.

Ha ein flott søndag og kos deg..

Stor klem ;-)

Min Verden sa...

Hehe - du er deg selv du Irina. Fortsett med det :) Rettskriving eller ikke - inspirerende eller ikke. For meg går det i perioder. Nå er det lenge siden sist. Det er greit for meg. Det skal iallefall ikke være et ork å blogge - da slutter jeg! Ha det fint. Klemmer

ENGEL sa...

enig me du!!!!hihi!jeg er dritt lei og vurderer å kutte ut faktisk.men det er jo såååå mange gode venneretterhvert!din blogg er den jeg må lese hver dag,det sier vel sitt???den er anderledes og ærlig!

Lillan sa...

heisann:)
synes du skriver veldig bra jeg! Jeg lo litt for meg selv...helt enig i at noen viser 10-12 bilder av puta si osv...men alle må gjøre som de vil tenker jeg:) MEN jeg er elsker å lese og se bilder av de samme fine hvite detaljene, husene, blomstrete puter,kid interiør osv: FORDI det er akkurat det som interesserer MEG! JEg foreksempel får aldri nok av svenske blogger! de er råflinke på shabby chic og landstil-stilen! De tarn helt ut! De er litt tøffere (virker det som i blogglandia, hehe) Svenskene har bra blogger! Har også noen favoritter blandt de norske. Jeg får aldri nok av blogger som viser rom for rom i huset sitt, gjerne hvitt på hvitt med detaljer i rosa, pastell og beige:) Jeg får aldri nok av hvite kjøkken, hvite tregulv, hvite lintøyskap osv! ELSKER Å SE DET OM OG OM IGJEN! Jeg er til og med så gæren at jeg printer ut noe av det vakre jeg ser og limer inn i ei egen bok jeg har og bruker som inspirasjon til mitt eget hjem! Jeg leser kun blogger som har med interiør spes den hvite romantiske stilen å gjøre. Jeg elsker blogger med MYE bilder! Og jeg elsker blogger med mye pyssel ideer! De som lager ting: maler og syr i hvit stil! alt sånnt inspirerer meg, derfor leser jeg det gang på gang og jeg blir sjelden lei:) Er lidenskapelig opptatt av shabby chic og landstil.
Kjempe fint at du lufter dine tanker og at du innser at det skaper debatt, noe som igjen er positivt:) Blogg fordi du blir glad av det, ikke fordi du lurer på hva andre vil se og lese om! Blogg med hele deg! Eller la være:)
Valget er ditt. Jeg ser det er mange som sier at nå er det bloggtørke osv...men da skjønner jeg ikke hvorfor man blogger...det høres jo mer ut som de blogger for å vise andre noe, de blogger ikke for seg selv og for sin egen interresse. Har du ikke noe å skrive, neivel da lar man være. Har man noe på hjertet, eller noe å vise frem, javel skriv om det! Husk less is more!
Liker bloggen din godt jeg iallefall.
Klem fra Lillan

Anka sa...

Som de andre sier så er jeg også enig i det du skriver. Det blir mye likt på bloggene rundt om kring. Men mye av det vi blogger om jeg jo på "moten" og mange følger moten (som pioner, kurvsett og sprayede ting, hehe) Men jeg likte innlegget din. det er også helt lov å være litt lei. det er sol sommer og mye å gjøre enn å sitte inne å blogge. Kos deg pg gjør det du vil:-D

ralfefarfars paradis sa...

Hei, jeg håper du skjønte at jeg var ironisk, selv om jeg har et innlegg om disse skjønne peonene!!
Ha en fin kveld;)

charm design sa...

he he her kommer det rett fra levra.....du sier det som det er og det synes jeg absolutt du skal gjøre.Jeg mener at det er bedre at innleggene kommer en gange i uken eller en gang i måndeden.Enn at man skal skrive noe vås og slenge inn et bilde bare for å lage et innlegg.Du burde ta deg en lang sommer ferie fra blogg landia og komme tilbake til høsten.Da er jeg helt sikker på at du hiver deg over bloggingen med ny giv.Alltid artig å lese bloggen din,den er litt anderledes.Jeg må også få lov til å takke deg for dine utrolige hyggelige komentarer på bloggen min.Ønsker deg en riktig god sommer om vi ikke blogges før til høsten igjen.

hvitstil.com/Christine sa...

Irina
Jeg har prøvd å maile deg tre ganger, men jeg får en feilmelding i retur.

Tro om det er feil hos meg eller deg?

C

Sally sa...

hahaha...morsomt å se at andre tenker sånn også..tror vi alle tenker sånn som du innimellom. Ikke alltid lett å finne på nye ting å skrive om og å være vittig hele tida og legge ut fantastiske bilder...men dette innlegget var faktisk et av de bedre jeg har lest på lenge...minte om noe jeg kunne tenkt selv...bare at du faktisk skrev det...og det liker jeg. Morsomt. Sikkert gøy å drikke vin med deg og dele depresive tanker..ikke fordi man er deppa eller noe men bare fordi det er litt gøy å være negativ avogtil...hahah..nei dette var moro lesning...keep up the good stuff og se på bloggen min da...den er ikke akkurat en blogg, mer som et nettsted, bruker himla mye tid på den men ikke tjener jeg mer en en halv dollar dagen og har maks 70 gjester på en dag...men moro er det, ihvertfall må, og den dagen jeg gruer meg til å skrive et innlegg får jeg bare poste et slikt innlegg som du nettopp gjorde og så ta en aldri så liten pause :)

Lisas hjem og skatter sa...

du er ærlig og herlig Irina :o)

det du skriver fenger og får meg til å tenke.. småler (IGJEN) her jeg sitter.. hvitt, blomster, sølv, stettfat, nytt, gammelt.. å jada, masse bilder fra hjemmet :o) min blogg inneholder det også.. :) tenker ofte på: hva skal jeg skrive i bloggen min? og hvorfor skriver jeg det jeg gjør.. til kjente og ukjente.. merkelig det her.. bloggen min startet med at jeg ikke gidda være anonym i blogglandia og at når jeg lurte på noe, kunne få svar en plass :) jeg for min del har blitt inspirerert til å gjøre masse hjemme.. takket være det hvite, sølforgylte, se-hva-jeg-har og blomstrede bloggene :) Må si at jeg ofte er litt tom for bloggeord enkelte ganger på bloggen min.. hva skal jeg skrive og hvorfor..

rart de her blogg-greiene!!

Kos deg i sola Irina :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online