fredag 22. mai 2009

Trenger hjelp..................

Heisann :) Tusen takk for alle koselige kommentarer som jeg får. Verdsetter alle sammen :) Og kommer innom dere, men i de siste dagene har jeg ikke kommet inn i bloggene deres eller min. Er det problemer med blogger, eller er det lånepc min som har streiket ?
Jeg har noe jeg lurer på til konfirmasjonen.
Jeg har tenkt å ha fargene svart, sølv og rød. For konfirmanten ønsker de fargene. Høres harry ut. Men jeg så ett bord som var dekket i de fargene og det var lekkert.
Så jeg har noen spørsmål angående dette. Kan noen fortelle meg hvor jeg får tak i svart "duk" . Svart tøy ?? Ikke speilfløyel altså....er ikke så glad i det, pluss syns ikke det virker maskulint nok.
Men det er nå meg da ;)
Andre spørsmålet er noen som har sett svart eller sølv servietter. Ensfarget helst ??
Og så tenkte jeg på røde roser. Hvor kan man få tak i mest roser for pengene. ??
Nå håper jeg at mange kan hjelpe meg. På søndag er det nemlig en uke igjen...............
Ha en kjempefin helg kjære venner ;)
Masse goklæmma fra mæ !!

30 kommentarer:

Laila sa...

Hei Irina.
Jeg kjøpte svarte linduker på jydsk, har og kjøpt på kid. Det var rundt om juletider. Men jeg vil tro du og kan finne metervare .
Det er mye tull og feil med bloggene, så det er ikke bare hos deg .
Ha en fin helg

Bente sa...

Coop har 20(?) roser til 49 kroner for tiden!

Black Feathers sa...

Heisann du. Ja spennende tider når konfirmasjonen er i sikte. Til duk ville jeg valgt en metervare feks, fra Jysk eller en stoff butikk. Sølv servietter jakter jeg stadig på. Jeg har funnet mine hos: Kremmerhuset og en vel utstyrt meny butikk faktisk.Her fant jeg både sølv og svarte. Roser har de billige av (ofte) på matbutikker, feks Rema og Coop. Hva med plantasjen?? Det hender de har tilbud på roser.

Håper noe av dette hjelper ;)

Evami sa...

Hva med svarte laken da? De har masse servietter på Trægården på Ranheim og på Løiten lys... Presangstredet nr 1 har også masse servietter.

De har bestandig tilbud på roser på Plantsjen til 44 kr pakken husker ikke om det er 7 eller 10 roser jeg.Men det kan jeg nå sjekke for deg hvis du vil!

Gleder meg til å se resultatet:) Klem Eva

♥bagatellar♥ sa...

På Coop har det 20 roser til 49 kr ut mai. Svarte duker burde ikke være umulig å finne, og speilfløyel er ikke pent nei... helt enig der. Servietter er det verre med, men da har jeg ikke akkurat sett etter de heller:-) Tenker de dukker opp. Lykke til med konfirmasjonen.

Hege sa...

Dorothea butikken hadde masse fint til borddekkning.
Å coop har de billigste rosene skal ha røde roser selv. 20 stk for 49,-. Skal ha de samme fargene på konfirmasjons bordet.
Lykke til med konfirmasjon og tillykke med konfirmanten.
Håper dere får en strålende dag:))
Klem Hege

Life of Vilhelmsen sa...

såkalt asfaltduker er billige og kan fåes i metervare. roser hos coop til 49 for 20 stk:-) De er jo ikke nødvendigvis de peneste, men du kan sikkert være heldig. Holder ikke kjempe lenge da:-(har testet ut det nemlig.
Lykke til med den store dagen:)

anita_lange sa...

Hei igjen!
Stoff og stil på Tiller har råbillig og masse fint stoff!
Lykke til!

Kerstin sa...

Her ser jeg at du har fått masse hjelp.. så spennende da.. håper du legger ut bilder...

Lykke til o=)

klem,...

Crinoline sa...

Hei,ser du har fått svar på duk og servietter. Det var veldig hyggelig å se deg på nett Tv i går. Det er en del problemer med blogger om dagen.Får bare vente og håpe at det løser seg.Ønsker deg en fin helg.

Anonym sa...

Hei :)
Vet ikke når du skal ha konfirmasjonen, men det
er en nettside som heter noespesielt.no som har diverse til konfirmant..bla sorte servietter. Er med trykk på så vet ikke helt om det er noe for deg, men ville nå nevne det :)
Lykke til...

Mvh Aina :)

Anonym sa...

Hei, brukte selv duker fra sparkjøp.
De ha sorte som sjer ut som stoff duker, men som kan tørkes av med våt klut, kjempe praktisk og fine :0)

Laila sa...

Jeg kjøpte svart bomullsstoff i rull på Jysk. Det var ganske billig, og ikke så "voldsomt". De klippet jeg til selv slik at de passet på bordene som stod i en "E". Jeg brukte svarte ensfargede servietter inni mønstrete svart/hvite med barokkmønster.

Jeg hadde også røde blomster, men ikke roser, så jeg vet ikke hvor du får tak i fles mulig til lavest mulig pris. Mulig du får rabatt på et gartneri dersom du kjøper mange.

hildeS sa...

Heisann.
Svart og raudt brukte me til jentekonfirmanten vår i fjor. Du kan kjøpe svart metervare på sybutikker eller gardinbutikker.
Eg kjøpte einsfarga svarte servietter på Trendhuset, men det finns nok i butikkar med godt utval i serviettar. Einaste minuset med svarte serviettar var at dei farga av, så me satt der svarte rundt munnen heile gjengen,hehe.
Morosamt vart det ivertfall:)

Laila sa...

Glemte å si at serviettene kjøpte jeg på Løiten Lys.

Veronica's hus sa...

Ja jeg så det, hihi:)

Så gøy da, synes det ble en bra reportasje av deg da.

Har du sjekket stoff og stil på Tiller da? der har de sikkert sor stoff du kan bruke som duk:)

Kommer du på Frati eller?

Klemklem

bente sa...

Når det gjelder roser bør du dra til Frosta på Rosegartneriet der!

Line sa...

Heisann!!
Veit i alle fall at dei har hatt ensfarga sølvserviettar på Kremmerhuset, og Coop har tilbod på roser ut mai mnd. 49 kr for 20 roser...Eg har sjølv kjøpt litt av dei, er superfornøgd og dei har vore veldig holdbare:0)
Lykke til og god helg!!
Klem

kari - carpe diem sa...

Kor vakkert hus du har! Kjempeartig å sjå dæ "live" igjen:-)
-og så vakker du va! akkurat sånn jeg husket, og har forestilt meg det i all denne blogge-tiden!
du e no modig, å, må æ si.
Og nå vet jeg, Sig, at du er ei hyggelig dame fra Nordvestlandet. Kjempekoselig:-)

Helene sa...

Vet at Jysk har flere tøffe ensfargede stoff som egner seg godt til duk, men de selges i 5 meters ruller.Et av dem er i sølv og er helt rått,så det kan jo være noe å tenke på dersom du ikke finner svart.
Ellers selger coop og prix butikkene 20 stk roser for 49 kroner ut hele denne måneden, så da rekker du akkurat det tilbudet.
Lykke til med konfirmasjonen!

Line Cathrin sa...

Høres ut som en råtøff kombi.
For textiler kan du sjekke nede i fjordgata i byn. Ligger nesteni ravnkloa,kjekk liten butikk, rart om de ikke har svart bomullsstoff i metersvis der. det kan du jo bruke senere også ved andre anledninger.
Når det gjelder servietter og annet deco stæsj til bordekking sjekk den dil ldall butikken vis a vis sentrum mote i olav tryggvasonsgata. De har mye forskjellig.
Nei det er ikke bare du som har blogg problemer. min er helt grei men flere blogger jeg skulle ha vært innom har det vært noe feil med. Blogglandia har omganssyken tror jeg.

rosa:-) sa...

Servietter i svart og/eller sølv vil jeg tro du finner hos Gave & Interiør AS på Tiller Torget rett sør for Trondheim. De har godt utvalg og hjelpsom hvis du lurer på noe. De har også en gang i tiden hatt svarte duker, mulig de har ennå. Black Design butikker generelt kan sikkert ha også.
leste nettopp om noen somhadde fått rimlige roser ved Rosegartneriet på Stjørdal:-) Google: rosegartneri stjørdal, så skal du se at du finner ut av det og får rimlige fine roser.

Lykke til i innspurten, og selvfølgelig på selve dagen!!

Anonym sa...

Rosegartneriet på Frosta er verd turen.... Kjørsvik gartneri...meeeget billig! Og KVALITET!!!!

Anonym sa...

Kjære Irina

Har lest gjennom nesten hele bloggen din!! Elsker stilen din, kontrastene, tapetene og ikke minst sølvsprayen fra Mekonomen! Gjett hvem som skal handle sølvspray?! Takk for supert tips. :) Jeg har alltid mislikt sånne dyrehorn hengende på veggen....usj. Men nå - hmm...må innrømme at jeg synes sølvhornet er stilig!!

Lykke til med konfirmasjonen!

hilsen fra
Evelina

Evami sa...

HEi og hopp!

SKa da ikke til ÅRe i helga,for jeg skal på Russejubileum! Min kjære er over å sykler nå,men å få han til å handle noe på Dekåren,tar jeg ikke sjansen på:) Vet ikke når vi skal over neste gang. Og nå er det sol ute og energien re på vei opp,så en tur innover skal du ikke se bort fra. har bare vært i planan mine siden oktober!!!!

Ha en fin lørdag,vi ska en tur i fjæra snart vi:) Nåkka må vi jo gjør når pappa´n e bort:) Klem

Anonym sa...

Ser du har fått masse gode råd.

Jeg har selv testet ut rosene til Coop, og mine sto seg leeenge, og var kjempefine.

Lykke til med konfirmasjonen neste helg.
Jeg er sikker på at bordet kommer til å bli kjempefint, og jeg håper du legger det ut på bloggen din.

Jeg har forresten sett innslaget på TV-Adressa mange ganger nå, og syns det er kjempemoro å se både deg og huset ditt mange ganger :)

Klem fra Vibeke i Buvika

Heidi sa...

stoff fra stoff og stil.villa collection har servietter i sølv,lys og mørk sølv.dette blir knall stiligt.pluss mye lys.lykke til. kjekt å se deg på tv:)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
IKEA har sorte laken som er supre som duk... kan gjenbrukes som gardiner...

Marias skriblerier sa...

Hei! Spennende med konfirmasjon... Jeg pleier å kjøpe roser på en grønnsaksbutikk her i Asker. De er både billige og bra! I anledning bryllupet har jeg bestilt masse roser derfra :) Svart duk? Finner du ikke det på Kid Interiør da?! Alternativet er jo å kjøpe stoff da, også sy en kant rundt selv... Lykke til!! Det blir sikkert knallfint!

Linda sa...

Jeg kjøpte masse sorte duker på Princess. De er strykefrie. Fine og enkle. Og i 3 størrelser.

Jeg synes det er flott med sølv til og litt rødt.

Lykke til!

Klem fra ingunn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online