torsdag 14. mai 2009

Alle de forskjellige måtene å blogge på...........


Lurer du på hvordan folk blogger ??Det er noe jeg har lurt på. Og når jeg lurer på noe, så ender det faktisk på bloggen. Vi er over 500 interiør blogger knyttet til NIB. Og det er jammen spennende å se hvordan forskjellige blogger . Og hva de blogger om.
Av og til ,prøver jeg å begynne en plass på venstre siden , der bloggnavnene står og så går jeg nedover...Jeg leser de forskjellige bloggene og jeg koser meg med mangfoldigheten i denne bloggverden også.
Slik det er i RL.
Det er jo ingen fasit på hva som er galt, eller rett. Men jeg vet at alle har sine referanser.
Noen blogger kun sine egne interiørbilder. De styler og tar bilder. De bruker nesten ingen eller lite bilder fra nettet. Jeg er nok der. Men så er jeg ikke noe god til å ta finne bilder på nette.
Jeg beundrer de som kommer opp med det ene bildet finere enn det andre.
Og det er jo vakkert å se på.
Men personlig liker jeg de personlige bildene best.
Der folk er så åpne at de viser bilder av sitt eget hjem. Her er det også forskjellige måter å blogge.
Noen viser oversikt bilder.Tar bilder av hele stuen, eller badet osv.Her ser dere sofa, bord, gardiner og hele pakken.
Noen tar kun bildet av detaljer. Feks sølvfatet på stuebordet eller putene i sofaen. Alltid ser vi lite. Vi kan ikke danne oss bildet av rommet. Selv hvor mye stilbilder de viser, men vi ser ikke mye mer,. Og vi må selv danne oss bilder av hjemmet.
Siden jeg er så nysgjerrig ...liker jeg de som har oversikt bilder, og stylet bilder. Begge deler, ja takk !!
Siden jeg liker den måten så prøver jeg å ha oversiktbilder feks over stuen, for i neste innlegg vise stylet bilder som feks det nye stettfatet.
Det er noen som viser kun stylet bilder..........bildene er så estetisk vakre at du nesten for hjerteklapp . WOW tenker du.. Man ser at den personen virkelig har peiling. De har brukt tid på å style, og de har utrolig peiling på fotografering.
De som har den måten å blogge på. Skriver ofte veldig lite . De er hemmelighetsfulle.
Noen skriver mye. og bla bla bla.....host og hark. Det gjør jeg !!
For jeg liker å lese hvor jeg har funnet det, eller hva jeg har sett, og masse annet.
Mange skriver masse om seg. Dvs at det utleverer seg selv..alt om alt. Noen skriver lite om seg selv. De utleverer seg ikke. De for en egen bloggepersonlighet. En som ikke samsvarer med virkeligheten. Da mener jeg at noen er veldig interiør her. At her inne kan de kanskje gjemme seg,....velger en annen virkelighet enn RL
Eller bare rett og slett velger ett alter ego.
Noen er livredd at noen finner ut hvem de er. Noen bryr seg ikke noe om det.Men har navnet sitt som bloggnavn.
Så er det noen som forteller alt om sin hverdag. Feks hva de gjorde den dagen, hva de spiste og alt som foregikk den dagen.
Noen er veldig mainstream...andre innovative....og man fatter ikke hvordan disse personene har kommet på det.
Noen bryr seg masse om twigly poeng, eller hva det nå heter, For noen linker kanskje en gang innimellom , feks wiklipedia for å understreker ett poeng. Og kanskje bare en gang i uka.
Så er det noen som linker 6 og 7 ganger i ett innlegg, og det hver dag.
Jeg forstår nå at det er for at de får poeng. Noen linker samme persom både 3 og 4 ganger i samme innlegg !!
Hva er det da !!???
Tror de personen at jeg er så dum at jeg ikke får det til første gangen, slik at jeg trenger å prøve fire ganger ??. Og så linker de i vilden sky om alt...selv om små ting der jeg tenker . SERIØST !!
Er det for å komme høyt oppe på en liste ??
Noen blogger for at bloggen skal bli kommersielt populær, linker til Vg, Dagbladet og til nettbutikker.
Noen blogger for seg selv.
Jeg vet ikke. Ikke noe er rett eller galt Vi er forskjellige, og det må vi respekter.
Så er det noen som viser mye familie bilder, feks mange bilder om sine egne barn og andres. Og hver gang jeg ser barnebilder, så syns jeg de søte, og at det passer for disse personene å vise det vakkreste de har.
For barn er tross alt vakrere enn tapeter, og lyskroner. MEN her har ett stort MEN. Jeg kunne aldri selv vist bilder av mine barn på 6 og 9 år. Iallfall der man ser ansiktet. Jeg har nesten en unormal redsel for pedofile.
O ikke for at jeg har blitt utsatt for noe. Men jeg har lest masse om de. Særlig da jeg studerte psykologi. Ikke for å skremme noen, mer for å forklare min redsel. ....
Disse pedofileringene har forgreninger over hele verden. Så hvis en pedofil så en jente på en uskyldig nettside feks i Skottland. Kunne denne personen lagre bildet, og sende det til personer som drev med å selge barn.
Da underøkte man hvor i Skottland , og all info om dette barnet, og kidnappet det for så å selge det til mannen som ønsket barnet.
Jeg tror ikke at det er vanlig prosedyre men men...det satt en støkk i meg da jeg leste det. At jeg lovet meg selv at dette ville jeg ikke gjøre.
Men så er jeg oppdratt til å tenke pesemistiske tanker rundt dette tema.
Igjen mine tanker....
Så er det folk som viser samme ting MANGE ganger, så er det folk som prøver å finne forskjellige stilben, eller å alltid vise noe nytt.
Det er sikkert mange andre måter å blogge på. Jeg har valgt min. Og jeg sier ikke at den på noen måter er rett.
Kan tenke at det er folk, som syns at bloggen min er tragisk pga den bloggestilen jeg bruker. Men jeg har valgt min stil.
Og veien blir til mens vi går. Jeg har nå blogget i ett år og fem måneder. Og jeg har også forandret stil underveis.I fjor lå bloggen min brakk i nesten 4 eller 5 måneder. Og jeg skrev mye om sykdom. For det var en stor del av meg.
Men plutselig i januar, tenkte jeg. Nei nå er det nok sykdom. Æ likte ikke å lese om det etter en stund. Bloggen skal fortelle om min hverdag, men jeg fikk en motvilje for å skrive om sykdom.
Jeg er fremdeles dønn ærlig og det vil jeg alltid fobli.
Jeg føler at jeg er Irina like mye her som i RL.
Jeg tenker høyt, skriver / snakker kanskje føt jeg tenker. Men jeg mener aldri å såre noen. Jeg er dønn ærlig
Og av alle kommentarene på innlegget under. Så er det, det folk liker. At jeg er dønn ærlig, usminket og skifter mellom alvor og humor.
Jeg vil gjerne vite om dere har oppfattet bloggingen slik jeg ser den, eller om jeg er helt på jordet???. Hva mener DU.
Du har din måte og jeg har min!! Og det fine er at vi må selv velge slik vi vil blogge. Og hverken din eller min er rett !
Jeg tenker vi har over 500 bloggere som har rett her på NIB. ;)
Uansett...ha en bloggfin dag !!
Og husk å melde dere på give alongen. Jeg har nemlig funnet en trøstegave til nr to !!
Og den er kjempefin !!
Klem fra irina
Ps jeg mener ikke å stigmatisere bloggere...dette er mine tanker på en vakker dag.

24 kommentarer:

Lisa Cecilie sa...

hei Irina, her kom det masse på en gang :) men, klokt og begrunnet!!! spennende lesning.. jeg er selv helt ny i bloggverden :) er nok nå for tiden ganske hekta på å se meg rundt om i denne verden som befinner seg på pc'n!
Jeg er inne og titter masse på ulike blogger, gjerne mest på de som for meg virker inspirerende og gir meg ideer til hva jeg kan gjøre i mitt eget hjem og hage.. Bloggingen min koster både tid og penger - for man får så mange ideer og ting man bare må kjøpe :) hehe! samt at jeg bruker dyrebar tid som jeg kanskje burde brukt på andre ting.. men, jeg liker det og det er for meg en måte å koble av på :) på samme måte som det å lese et blad eller ei bok.. mange inntrykk gjennom tekst og bilder!

jeg sier som deg at det er viktig at folk blogger slik de selv ønsker.. og så får de som ønsker å titte innom gjøre det :)

off, jeg får ett lite støkk i meg når du sier det med bildene av barn.. har selv lagt ut bilder av mitt lille gull.. MEN, har mange ganger tenkt tanken på det du sier, men, jeg er jo så stolt av han og vil gjerne vise han frem.. men, jeg skjønner poenget ditt veldig godt.. :/ skumle greier.. jeg er selv utdannet barnevernspedagog og har hatt mye om det på skolen.. jeg overveier virkelig hvilke bilder jeg legger ut.. men, bør kanskje tenke over det enda mer....

Liker bloggen din og finner det du skriver interessant :) artig innlegg iallefall :)


klem/Lisa

My home is my Castle - by Kari sa...

Ja heldigvis er vi alle forskjellige :)
Og det er mange måteer å blogge om.
Selv er jeg blitt kanskje litt for personlig.. Og da mener jeg bildene jeg viser av mine kjære.
Jeg er og livredd for pedofile og tenker mye på om jeg skal slette bildene av mine barnebarn...
Det er såå skummelt med alt det fæle der ute i space....Huff... å fikk jeg vondt inni meg.. Tror jeg sletter dem jeg og holder meg til voksne heretter.....
Du er tøff som har skrevet så mye personlig Irina..
Jeg har og mitt som kanskje mange kunne hatt godt av å lese ( og kanskje erfare at de ikek er alene om å ha ), MEN.... Jeg tenker og tenker på om jeg skal utlevere meg enda mere.. Får se.... Kanskje en dag.....
Bloggen din liker jeg veldig godt, så fortsett som du gjør du vennen :))

Klem,Kari

Adale sa...

Heia
Så fint at du skriver,deilig at vi er så forskjellige.Er skikkelig enig, har på bloggen vist et par bilder av mine barn, men liker det ikke. Har ikke bilder av dem på facebook og angrer på at jeg fikk mitt bilde på bloggen. Det ble giga nedtur når jeg hørte om "folk"i nærheten (men ikke nære eller venner... ) som hadde vært inne på bloggen å titta...den skulle være min...delt med alle bloggedamene der ute og var mitt fristed. Elsker liksom kanalen men vurderer å dukke opp i ny drakt...mulig jeg er dum men det ble creeepy..syns du er en herlig blogger og jeg er innom deg jevnt :) takk for dagens "prat"
klem

Laila sa...

Helt enig med deg Irina,
men det vet du jo.
Masse klemmer fra meg

Anonym sa...

Det merkes godt at du er dønn ærlig - jeg merker iallefall fort om det er "fake or real". Vi er forskjellige, og sånn skal det være. Hvor kjedelig hadde ikke verden vært om alle var like? Liker meg godt her hos deg, jeg. Og så prøver jeg å dra i gang et nytt bloggetreff - vet ikke tid og sted enda, men det kommer ganske så snart (mest sannsynlig en torsdag i nær fremtid)Håper du blir med! Og fin kveld til deg! Klem fra Randi**

Life of Vilhelmsen sa...

Gøy å lese om de ulike måtene å blogge på, det er jo det som gjør det hele så gøy syntes jeg. Man vet liksom aldri hva man dumber borti når man kommer over en ny blogg.
Jeg liker når folk skriver ærlig eller morsomme historier. Selv startet jeg en blogg for familie og venner i sør, men som siden har utviklet seg litt. Det betyr at jeg har bilder av unger og hele pakka, men er påpasselig med hva slags type bilder jeg legger ut. Har mange ganger tenkt over om det er så lurt, men så får jeg stadig tilbakemld fra familie og bekjente hjemme som syntes det er så gøy å følge utviklingen til mine små, så da har jeg liksom ikke hjerte til å slutte heller. Huff, ikke lett å vite hva som er lurt.

Ha en fin helg; for nå tar mor i huset fri og skal kose seg med 17 mai fering og hele pakka. Jippi:-P
Klem

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
irina /Alex sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tove sa...

Her trur eg jammen du traff den berømte spikaren, Irina!!!! Applaus til deg for det!!! Ingenting har gått deg hus forbi, du nagla alle dei små detaljane og alle særeigenskapane våre...

Takk for nok eit engasjert blogghøgdepunkt!!!

T:o)ve sa...

Ja alle er vi forskjellige, og takk og lov for det :)
Jeg har ikke mange bilder fra huset mitt, i alle fall ikke oversiktsbilder, det er rett og slett ikke bloggifiserbart *knis*
Men sånn er det bare, og så får jeg kose meg og hente inspirasjon fra alle flotte blogger her ute i blogglandia, bl.a. hos deg *klem*

Hellig Lykke sa...

Her var det virkelig interessant å være og lese. Du skriver bra og spennende.
Jeg er enig med deg at man skal være forsiktig i hva man legger ut på nettet, det er mange der ute som vi ikke engang kan forestille oss hvordan de er. Det hjelper jo heller ikke om man sletter bilder, når de er lagt ut så er de der for alltid.
MEN, jeg syns samtidig det er viktig å ikke bli for redd og hysterisk (det har jeg veldig lett for å bli når det gjelder barna mine). Jeg syns det er fint å blogge personlig og med innpill om familien, men alltid med samtykke fra dem, og ikke for personlig. Jeg for min del syns også det er gøy når kjente og kjære leser bloggen og skryter over bilder, innlegg eller noe annet :-)
Jeg syns også det er festlig at alle er så forskjellig, da blir det interessant.
Ha en god 17 mai

Havets Datter sa...

Nå er jeg ganske fersk her i bloggverden. Men av de få månedene jeg har vært her er det akkurat dette inntrykket jeg også sitter igjen med ;o) Du skriver så bra, og det at du er dønn ælig er bare supert syns jeg da. Det er det jeg liker så godt ved bloggen din. Fortsett slik ;o)

Karina

Forførende Farger sa...

Go kveld!

Som alltid, har du et innlegg med mening, og som drar igang debatt. Det er det som er så spennende med deg, irina. På din blogg "skjer" det alltid noe.
Før jeg startet min egen blogg, var jeg kanskje 2mnd i tenkeboksen.
Hva jeg funderte på?
Tja.. Om jeg kunne lage meg en egen blogg, uten et eneste bilde jeg har tatt selv, og fra mitt eget hjem!
(Jeg orker ikke å rippe opp i alt, men du vet, - brann, miste alt, ingen kamera, lånt pc...)
Så i påvente av at huset blir satt i stand, lever jeg et bloggliv med "lånte fjær"
Jeg har valgt å være lite personlig på bloggen. Det er fordi jeg ikke vil fokusere på det som er trist og negativt i rundt meg for øyeblikket.
Jeg håper alikevel at litt av min personlighet gjennspeiles i de kommentarene jeg legger igjen rundt omkring i blogglandia.

Når dagen kommer, at jeg kan flytte hjem til mitt eget kjære hus, vil det bli et markant stilskifte i min blogg. Da kan jeg også vise bilder av det som JEG har kreert, dekorert, laget selv, ordnet.... (Den dagen kan ikke komme fort nok! Men foreløbig er det ut i det blå)

Jeg har også en frykt i meg, for at personlige ting skal missbrukes på nettet. Mulig jeg er hysterisk og overbeskyttende, men jeg tørr aldri legge ut bilder av små barn. Ikke de større heller, når jeg tenker meg om. Ja, ja.
Nei, dette blir for langt!
Avslutter med å ønske deg en god natt!
Klem

Mine-puslerier sa...

Hei! For et nydelig innlegg... Blei helt oppslukt av hver eneste ord. Du skriver godt! :)

Villa Kos og Kaos sa...

Det er mangfoldet her inne som gjør det så morsomt synes jeg!
Vel kan det gå på mye av det samme ifh interiør og kopper og kar..men det er jo derfor vi ER her..dele nogenlunde samme intresser og smak, og jeg føler at de fleste har sin egen personlige vri på det meste så det blir liksom ikke kjedelig alikevell...
Du har jo virkelig en blogg som skiller seg ut i mengeden..med rett fra levra snakk og artige påfunn!
Har laget ett innlegg selv jeg, for en liten stund siden, om blogging, der jeg deler mye av de samme tankene du har..men dette med poeng og slikt var helt nytt for meg...(men jeg er jo ferskis også da...)
Jeg ser personlig ikke noe point i å ha så mange følgere at man ikke har sjans til å følge opp kommentarene en får...i så fall må man nesten ha blogging som helttidsjobb!! At mange finner det en skriver og legger ut intresant er jo kjempekoselig, men jeg synes det er koselig å bli litt "kjent" med menneskene bak også!!
Er helt enig med deg at jeg liker egne bilder og store flater best...det første er jeg 100% tro met selv, MEN ser at det blir mye detalj bilder hos meg..
det skyldes både at jeg sliter med å ta gode bilder og at det skjelden er bloggifisert i Villa Kaos..he,he!
Mht bilder er jeg langt på vei enig med deg...selv om jeg ikke lider spesielt av pedofil-frykt så mener jeg varsomhet er viktig, derfor viser jeg mest bilder av min største (som er 18, og inneforstått at jeg blogger om han)
Men nå ser jeg at jeg skriver like mye som jeg snakker...igjen!!!
Hadde vært koselig å møte deg på bloggtreffet som er på gang...
Klem Gunn-Cathrine

Black Feathers sa...

Hei du. Ærlig og funderende. Du dytter oss over i tenke boksen ;)
Men jeg har gjort mine tanker om blogger jeg og. Jeg elsker mangfoldet, og at vi er så veldig forskjellige. Jeg blogger både restrektivt, noe personlig, ærlig men barna er ikke en del av min blogg. Vel, ikke annet enn i en historie eller fler. Jeg omtaler dem som fuglebarna og eldste eller yngste.

Det er mest interiør og om meg. Jeg blogger og om min sykdom. Det er slik det er å leve med en kronisk sykdom. Jeg må ha det ned på "papiret" for å få luftet det ut av mitt hode.

Tanker på en hverdag.
Klem til deg du Hærlige Irina ;)

Anonym sa...

Interessante tanker du kommer med, Irina. Jeg har også tenkt mye på dette, hva som driver den enkelte til å blogge slik den gjør. Hva det gjør med enkelte å være så populære som de er. Hvordan det påvirker innleggene deres. Går det litt til hodet på dem som har over 1000 besøk på bloggen sin hver dag? Jeg er ganske sikker på at det gjør noe med hva man skriver om og hvordan man skriver det hvis man har så mye besøk i bloggen sin. Jeg vet i hvert fall at jeg ville ha blitt påvirket av det, så ærlig skal jeg være. Man vil jo "ta seg godt ut".

Jeg hadde selv en interiørblogg for en liten stund siden (du var på besøk hos meg et par ganger ;)), men jeg kuttet ut fordi jeg ikke fant helt retningen jeg ville gå. Jeg er nemlig en av dem som er veldig privat av meg, og dermed syntes jeg det ble vanskelig å vise frem bilder av hjemmet mitt på internett. Vise bilder av barna mine ville jeg aldri ha gjort! Jeg synes noen er altfor personlige på bloggene sine, og jeg lurer på om de tenker p åhvilket omfang det kan ha å utlevere seg og sin familie så til de grader mye.

Selv om jeg har slettet min blogg, er jeg en like aktiv leser av interiørblogger som jeg var før. Og interiør er stikkordet. Jeg liker blogger der jeg kan se fine bilder av fine interiører. Jeg er ikke interessert i å vite hva bloggerens barn gjør til enhver tid eller hva de spiser til middag hver dag. Jeg liker din blogg fordi du er ganske oppfinnsom når det gjelder hvordan du innreder og hva du finner på når det gjelder gjenbruk og nye bruksområder til ting. Dessuten liker jeg at du er så ærlig. Det er dønn kjedelig å lese blogger som alltid viser det samme. Det som til enhver tid er det "hotte" i Blogglandia, det være seg sinkhus til jul, shabby møbler, påskepynt mange uker før påske, pelargoniaer i verandakassene, smårutete gardiner eller juleforberedelser i september. Slike innlegg finner jeg ikke hos deg, og derfor kommer jeg altid tilbake hit!

Emmeline sa...

Heisann Irina:)

Spennende tanker i innlegget ditt syns jeg. Klar tale på Irinamåten som vanlig! Så ler jeg litt fordi jeg kjenner igjen både meg selv og andre!

Jeg har blogget om noe av det samme for en tid tilbake. Da skrev jeg litt om storblogging (hele rom) Små blogging (detaljer) og lygeblogging (ikke vise rot)Jeg har skjønt at omtrent alle bloggere blogger på samme måten, med litt av hvert men vekten i en av retningene:) Spennnende å lese kommentarene her også..

Jeg ser jo av anonym over at jeg kommer inn i kategorien blogger som hun ikke leser...Du vet; Sinkhus til jul, påskepynt før påske og smårutete gardiner (hehehe) men det viktigste er nok at hver og en finner det man liker og blogger om det!!

Kanskje fører det til at noen blir såkalte mainstream-blogger, men det er jammen ikke lett å unngå heller.

Jeg så en av disse retro jentene
(Kardemomme) som har gått litt foran i den retningen. Hun var så overrasket over at hun ble kopiert, at hun endte med å kaste ut alle loppefunnene sine:) og starte på ny i en helt annen stil!

Jeg tror vel at det er naivt å tro at man kan legge web dagboken sin ut på nett og satse på at stilen forblir unik.Enten det gjelder meg ( som faktisk har en ganske mainstream stil..eller deg som er litt mer spenstig i valgene)

Så er jeg litt fristet til å kommentere dette med mange lesere. Om man har 50 lesere eller 5000 lesere så har man uansett ikke akkurat et like nært forhold til alle? Jeg har nå over 320 følgere av bloggen min. De fleste kjenner jeg ikke til. Jeg har kanskje bare vært innom siden deres og tittet engang, men det er jo hyggelig at de vil følge med hos meg likevel:)

Dersom alle hadde gått sin vei, så hadde jo det vært trist. Jeg tror likevel ikke at jeg ville ha blogget på noen annen måte. Det handler vel til syvende og sist om å finne en måte å blogge om som passer for den enkelte, som speiler personlighet og grensen for HVA man vil fortelle...Når man føler seg trygg så blir bloggen også bra, det er min teori! LYKKE TIL PÅ INTERVJUET, DET BLIR SIKKERT KJEKT!

Evami sa...

Du sier så masse som er vedt å tenke på Irina!Og du er deg selv uansett du,og det er så herlig å komme inn hit og se på alle påfunnene dine og alt du skriver. Og du er det du,dønn ærlig og dønn deg selv!

SÅnn legg til og få poeng og sånn,det er helt gresk for meg det!!!!!

JEg blogger vel personlig jeg.. Med bilder som jeg selv tar.lite interiør,men mere det jeg opplever!

Ha en strålende kveld:) Klem Eva

Ingunn sa...

Takk for langt og fint innlegg. Selv ser jeg at bloggen min tar form og at den blir litt naturlig formet av meg og min personlighet:

Jeg liker ikke vise for mye av meg og min fam. på bilder
Jeg liker oversiktsbilder best
Jeg har ikke nok å ta av hjemme så jeg
Finner bilder og viser som jeg liker og håper andre liker den
Blogger ca 8 innlegg hver uke (tror leserne forventer noe nytt ofte...)
Skriver kort (men litt høflig) og tenker på leserne
Lenker når det er relevant
Prøver og ikke tenke på statistikk hele tiden
Prøver å være ryddig og ærlig og ekte
Liker konkurranser (gir økt kreativitet og energi)
Liker blogger, men kan ikke bruke for mye tid på nettet (har krevende jobb, fam. og masse mer)

Det var min blogg (og slik den har blitt) om det skulle være av interesse.

Klem ingunn :) (mor og datter blogger med Hjemmets gleder)

Moski sa...

Hei Irina.
Da jeg så overskriften din i dag var jeg sikker på at svaret skulle være "en åndeutdriver" :-) Har jo fulgt historien om det forsvunnene undertøyet. Har det kommet til rette? Men veldig hyggelig at du får omtale i avisen! Du har en fin blogg. Kanskje nettopp fordi du gjør dette på din måte.
Har nettopp åpnet egen blogg, og tenkte en stund på hvordan den skulle bli. Men bestemte meg for at det faktisk er min side,og så får folk følge den eller la være.
Keep up the good work,Irina. Ha en herlig 17.mai!!

Kristine sa...

Du skriver så bra Irina, så ekte :-D er enig at det er så utrolig mange forskjellige blogger der ute. Jeg er jo ganske ny som blogger selv, og er veldig der at veien skal bli til mens jeg går... Blir lett oppslukt av alle bloggene, føler mange ganger at det er så utrolig mange kreative mennesker der ute som er så flinke! sånn vil jeg og bli :-D

Igjen takk for en hyggelig opplevelse her på bloggen din :)

klem fra Kristine

Moderne Retro sa...

Du får sagt det du, Irina. :)
Liker forresten veldig godt bloggen din, da du gir mye av deg selv i den.

Blogging er nytt for meg, men da barna var små "mekket jeg" flere hjemmesider. Hos oss ble det den gangen diskutert hvor personlig vi burde være. Etter å ha lagt ut noen få nærbilder av ansiktet til barna, ble de fjernet etter kort tid, for jeg var som du redd for muligheten for misbruk.

Da jeg i mars i år startet med bloggen vår var den først tenkt som en "privat interiørdagbok", der jeg kunne legge ut bilder og tekst fra det som har vært en stor interesse siden tidlig 80-tallet - interiør og hjemmet vårt.
Etterhvert ga jeg linken til noen, og ble da oppfordret til å offentliggjøre den. Var i tvil, men fikk lyst til å møte likestilte, samt være en del av fellesskapet. Har imidlertid fremdeles "runder med meg selv" i forhold til hva og hvor mye jeg egentlig vil dele med andre. Det jeg vet er at det er uaktuelt å forandre på innholdet, for da forsvinner grunnen til at jeg ville blogge.

findus sa...

Her var det mye fornuftig . Jeg er ganske ny i blogglandia . Har mange interesser ... vet at det kommer til å bli litt av hvert på bloggen min . Jeg har også registrert at det er utrolig mange som "utleverer " seg og sine . Lurer på om alle de har blitt spurt om det er greit å bli "lagt" ut ? Vi har 3 barn i skolealder... de får streng beskjed om at dem IKKE må legge ut bilder på nettet (både hjemmefra og på skolen) . MEN vi voksne (.....? eller
ego...) har "lov" å legge ut bilder av dem ...Fordi vi er stolte .. jo da tanken er fin den ,men konsikvensene kan bli store. Syns vel egentlig at det blir litt feil , hvis vi skal/må bruke bilder av mennesker så spør ihvertfall. Det er noen av mine meninger. Er gla jeg fant dette innlegget , og så mange synspunkter. Har nemlig lurt på om jeg var veldig sær . Jeg er veldig stolt av alle mine gullunger ,vil gjerne vise de frem ...men det er alltfor mange uforutsigbare mennesker der ute som jeg ikke vil at meg og mine skal bli utsatt for.
Takk for fint innlegg :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online