tirsdag 19. mai 2009

Anonyme som kommenterer...............

Heisann igjen. I de siste dagene har jeg tenkt en del på de "anonyme" som leser bloggene våres. Det er så flott at mange får inspirasjon ved å lese interiørbloggene våres.
På give alongen oppfordret jeg lesere som ikke har blogger til å kommentere.Og det var kjempehyggelig at så mange tok oppfordringen. Tusen takk !! Så jeg vil gi to av de anonyme en trøstegave. Det er en lysestake fra Jeanne de Arc.
Jeg ble helt målløs over 81 positive kommentarer. At det er så mange som liker bloggen min, og er så rause og hjertelig som sier det, viser at dere er trygge og gode personer med ett stort hjerte.
Da jeg skrev innleggert over...det med bloggestilen kom min "gamle venn, fæle anonym" med en kommentar som jeg slettet.
Ikke fordi den gjør meg noe, men jeg vil ikke ha dårlig energier på bloggen min. Jeg kaller henne "fæle anonyme" for i fjor da jeg var "syk" skrev hun mange stygge kommentarer. Hun er fra Stjørdals omerådet og jeg har en viss følelse om hvem hun er.
I fjor ble jeg veldig såret over de stygge kommentarene hennes. Som har blitt sjeldnere. De kommer med jevne mellomrom. Nå ler jeg meg ihjel over de "stygge" kommentarene hennes. De er så dårlig skrevet, nesten som ett barn i skolealder som skriver...og så er de så virkelighets fjern som få.
Nå ler jeg meg skakk av de, og jeg leser dem opp til Demolitionmann så han også får seg en god latter. I den siste jeg fikk, skrev hun at jeg må forandre bloggestil. Om jeg hadde tenkt på det. For min blogg var så drittdårlig. At jeg skulle satse på kvalitet foran kvantitet.For ingen likte den. Da leser jeg du. DU liker den ikke !!

For hvis du leser feks de 81 kommentarene i innlegget under, og de jeg får, så sier folk noe annet. Så jeg skjønner du har ett forvrengt syn på diverse ting.
Du er så negativ at jeg tror det skyldes din dårlige selvtillit, og mangel på venner. For personer som er trygge på seg selv og sine, er rause og hjertelige.
Jeg syns så synd i deg, at jeg vil gi deg en trøstegave. Det fortjener nemlig du...så får du noe positivt å tenke på. Noe å gjør, som tar de negative tankene dine bort. Hvis du egentelig trenger psykologtimer. Da tar jeg å tilbyr deg mine timer...eller kanskje bedre. Jeg er selvlært psykolog etter alle mine timer :)
Jeg ber deg sende meg en mail. Dette er ikke noe lureri. Hvis du er "redd for meg så bare si en plass jeg kan legge den på. Slik de gjør i filmene :) I en søppelboks på torg kvartalet eller ??
Og hvis du er så redd for at jeg skal finne ut hvem du er, så har jeg noen forslag. Slutt med å skrive de spydige, ondskapsfulle kommentarene du skriver. Selv om jeg ler meg ihjel, og en god latter forlenger livet sies det. Tenker mer at du ikke liker at jeg forlenger livet med en god latter. Det patetiske er at de skal være stygge , men blir så artige.
Kan du med hånden på hjerte si at du føler deg som ett bedre menneske, en bedre venninne eller som en mamma som barna dine kan se opp til. ??
Setter du deg ned, og lærer barna dine disse negative og forvrengte "verdiene"
Men jeg velger altså å sende deg en gave.
Det var MANGE positive anonyme. Og har jeg kunnet, hadde jeg gitt alle en gave. Men jeg velger å gi lysestake til "fæle" anonym, og til snille anonym.
Den lysestaken går også til Sig. Du legger igjen de hjerteligste, kosligeste, positive og rause kommentarer, sånn av og til.
Jeg vet ikke hvem du er. Men hvis du kan sende meg mailadressen din, du fantastiske kvinne, blir jeg kjempeglad.
Og tusen takk for de positive kommentarene.
Tusen tusen takk til de som leser min blogg. Til de positive menneskene som finnes.
Jeg leste en gang at hvis du gleder ett menneske om dagen, hadde du gledet ca 48 000 i løpet av ett liv.

38 kommentarer:

lavendel mio sa...

Blir helt stum av å lese dette innlegget!! Fatter ikke at mennesker gidder å holde på slik med mennesker de ikke kjenner. Livet er for kort til å spre negativ energi rundt seg.
Men du lar heldigvis ikke en anonym ødelegge for deg:))
Du er helt utrolig flink å se det positive i galskapen:) Måtte le av dette innlegget ditt. Syns bloggen din er fin jeg:)
Lykke til videre med bloggingen, ser frem til å lese flere gode innlegg fra deg:))
Ha en nydelig kveld,klem:))

Laila sa...

Hei Irina.
Det er flott at du kan ta slikt humoristisk.Du vet at det finnes personer som prøver å få noe form for drama i livet sitt. Mulig det er slik med denne personen.Det gir dem vel en form for selvfølelse.
Din blogg er akkurat som den skal være og det har du jo mange bevis på.
Klem fra Laila

Emmeline sa...

Ååå jeg FRYYYYYDER meg...
Det er sikkert barnslig.. Det er kanskje dumt, men likevel!!!
HEEEERLIG innlegg.

Jeg hadde et lass av vannvittige kommentarer i begynnelsen av november. Rundt 14.november om jeg skal være helt nøyaktig. Det var liksom mange anonyme som skrev inn med ulike navn; Bianca, Fru Johansen og jeg vet ikke hva...
De lirte av seg det ene etter det andre om hvor pyton jeg var og at jeg burde legge ned bloggen. LATTERLIG sier jeg bare!!! I etterkant er jeg temmelig sikker på at det var EN person som skrev disse kommentarene under ulike pseudonym..og jeg er ganske så sikker på hvem det var også!
Poenget mitt er at jeg i etterkant av det innlegget var tydelig på at jeg kom til å slette kommentarer hvis de ikke var konstruktive...
Dermed har jeg ikke hatt NOEN sånne kommentarer på lenge ( kanskje det kommer noen sånne nå?? hehe)
JEg tror nemlig at det beste er å IKKE gi oppmerksomhet til disse kommentatorene heller:)

Raust gjort å gi gave til den anonyme surprompen iallefall:) Med ekte Irinaraushet. YOU GO GIRL!

M sa...

Jeg fatter ikke at noen bruker sin energi for å gå inn på en blogg med dårlige hensikter.

I bibelen står det,
"Man ser splinten i sin brors øye, men ikke bjelken i sitt eget...."

Noe å tenke på om selvinnsikt...

Veldig raust av deg å ville gi denne damen en gave.

Klem fra M

Julies sa...

Supert !

Bare le av henne du, noe sånn er jo så dumt som det overhode kan få blitt !

Hun har sikkert litt for lite å holde på med... Du burde gi henne en gave som aktiviserer henne litt... En rokkering ? Kortstokk ? Kryssordblad ?

Anonym sa...

En varm hilsen fra meg som leser din blogg og andre flotte blogger med stor glede.Blir glad av å vite at det er så mange herlige mennesker som deler raust av sine tanker og ideer.Ta til deg alle gode ord,så får en bare synes synd på de som kommer med sure oppstøt.Jeg har lært at har en ikke noe positivt å si,bør en heller tie.Synes det er en bra leveregel.Men en skal selvfølgelig ikke la seg tråkke på.Har ikke blogg sjøl,det har jeg ikke peiling på hvordan gjøres.Er bare glad jeg klarer å skrive en kommentar.Så kan jeg lese da :)Ha en strålende kveld, og husk at det er mange som setter pris på deg selvom du ikke vet hvem vi er. Klem Cath.

Pauline sa...

Jeg er av dem som leser og ikke kommenterer.. men nå fikk jeg lyst til å gi deg honnør for at du tar dårlige anonyme innlegg med et smil og gir premie attpåtil!! ;-)
Go girl, go!!
Når jeg først har "åpna kjeften" må jeg jo også si at jeg virkelig liker bloggen din, hadde jo ikke vært innom såpass ofte hvis ikke.. :-)
Ha en fortsatt fin vår i 'Trivelige Trøndelagen'!!

Kerstin sa...

Av 81 innlegg så får du 1 negativ...så supert at du stoler på flertallet.....for det er det som stemmer.. Du har en herlig blogg...som får frem gledestårer,, og andre tårer..
Inpsirasjon og masse hyggelige lesestoff..
Veldig moro at så mange anonyme legger igjen hilsen til deg...
Stå på Irina...
Klem O=)

Fjordheim sa...

Ja det beste er jo bare å le av slike folk. Godt at du har lært deg det. Og ikke minst, at du klarer å være så positiv. Tenk å lire av seg mange negative ting og så få en gave. Dete rvel det en har lært, at en skal mote det onde med det gode.
Du har i hvertfall en flott. ærlig og positiv blogg.
Ønsker deg en god kveld :)

laila sa...

Hmmmm......tenker bare at fæl anonym egentlig må like deg og bloggen din siden hun tydligvis leser den. Hvorfor bruke tid på å lese noe man ikke liker. Jeg liker den ivertfall,ikke bry deg med surpomper som sikkert er missunnelig. Klems!!!

Anonym sa...

En liten hilsen fra en anonym av den positive sorten :)

Fortsett med deres fantastiske blogger!!!

Elsker dem!!! :)

♥bagatellar♥ sa...

De må ha fint lite anna å gjere når dei må bruke tid på å oppsøke bloggar dei ikkje likar... Nei, her er det nok andre ting som ligg bak, og en tur til psykolog hadde nok vært å anbefale. Har fått kommentarer på min blogg også av den typen, og med karakteristiske skrivefeil, og en måte å uttykke seg på som tilsvarte et nivå på rundt 12 år. Stå på Alex, du er herlig og likeså er bloggen din!!! Disse forsurende damene får vi bare le av, den som ler sist ler best. Egentlig er det synd på dem, for de kan jo ikke ha det noe morsomt som må holde på sån heller... Ps jeg vet også hvem som kommenterte hos meg, og vettet sto til kommentarene for å si det sån.

hjemme hos oss sa...

Jeg blir sååå overgitt, kan de ikke finne på noe annet enn å ødelegge gleden vår?
Hm godt du tar det slik, elsket den siste strofa i innlegget ditt.
DU gleder meg!
klem

Living White sa...

Heisann, ja det er kjempekjipt med slike kommentarer. Var godt plaget her en stund selv, ergo må jeg nå sile ut kommentarene før de får lov til å komme på bloggen. Jeg tenker som deg, jeg orker ikke ha masse spy på min blogg. Håper de/den som holder på hos deg slutter. Man blir bare frustrert av sånt. Klem fra nord

Anne sa...

Her har det jammen skjedd saker siden sist jeg var innom. Du har tid og energi for tiden du Irina.
Jeg??? roter nå rundt i min egen lille boble..., og flyr litt mad kamera som du har sett.

Regner med at vi treffes på torsdag??

annhelen sa...

En applaus til deg for din positive innstilling til noe negativt, i dette tilfelle anonyme innlegg.

Du har et raust og godt hjerte, og virker trygg og sikker på deg selv. Jeg er en av de som leser bloggen din jevnlig.

Lykke til videre med den flotte bloggen din, verden kunne trengt flere som deg. Klem

Villa Kos og Kaos sa...

Her sitter jeg å tenker...
at nå har sansynligvis "fæle anonym"... på noen få blogginnlegg, fått mer oppmerksomhet, enn i hele sitt liv!! Man kan jo ikke annet enn føle medlidenhet med slike...
Og siden hun/(han..?)sikkert også leser dette...: vil jeg oppforder sterkt til å ta i mor rause Irinas gave!!
Du trenger sårt litt oppmuntring...og symbolikken bak gaven er klar og tydelig:
DET ER BEDRE Å TENNE ET LYS ENN Å FORBARME MØRKET!!
Og du finner helt sikkert ett annet forum som du kan få utløp for det du måtte trenge å kvitte deg med, om ikke gaver og raushet virker på ditt sinn!
Stor hjertelig klem til Irina og
trøste klem til anonyme stakkar
fra Gunn-Cathrine!

ralfefarfars paradis sa...

Ja- det er greit å være anonym når man skal slenge med leppa....besøker man en blogg man ikke liker, så trenger man vel ikke bruke tid og krefter på å skrive ned sin misnøye...det er jo bare å klikke seg videre. Av og til så begynner jeg å lure på hva det er med slike folk som bare sprer sur stemning rundt seg...som bare ser etter feil og mangler. At du vil sende en gave til vedkommende- det sier utrolig mye om deg!! Du tror på det gode i mennesket og at alle fortjener en sjanse til. Nå får vi håpe at vedkommende vil gå litt i seg selv og kanskje reflektere over hvordan hennes oppførsel påvirker de rundt. Skal ta en titt på tvadressa når det kommer fra huset ditt der. Spennende...også hadde du en skikkelig tankevekker på slutten av innlegget ditt, ikke verst å ha gledet 48000 mennesker i løpet av livet!!

Crinoline sa...

Hei,Irina.Så flott at du greier å ta dette med humor. Lykke til videre.

H elle K sa...

Hei ikke bry deg, det er selvfølgelig ikke koselig, men hør på alle de andre. Ha en strålende vår dag og nyt. Kristin

Strikkelines sa...

heisann..bra innlegg...ja, det finnes mange typer mennesker..ikke alle mennesker er like vennlige, men liker å trå på andre mennesker på en negativ måte...syns bloggen din er koselig og intr....spes med tanke på det overnaturlige..undertøy osv....ha en flott onsdag

Dagny- Heim sa...

Applaus, applaus!! Høglytt applaus for innlegget ditt!
Trur ikkje eg skal seie så mykje, for dei andre har sagt det som bør seiast om surmaga og destruktive kommentatorar! Stakkars liten...

Ha ein strålande dag, Irina ;-)

Anonym sa...

Hei!syns du skal heve deg over hun som sprer dårlig energi.det er alltid noen som er misunnelig på det andre får til. syns det er utrolig mange flinke og kreative damer. Takk for at jeg får lov til i bli inspirert av dere på flotte bloggsider. Stå på og lykke til videre:-) Guro i Lillesand

WankyPanky sa...

Tenk om verden hadde vær fri for sånn negativitet, da hadde det vært vanskelig å ikke være lykkelig gitt!

Og tenk om denne anonyme bare kunne gjort sin egen hverdag litt enklere bare ved å holde seg unna blogger han/hun ikke liker..(dessverre er jeg rimelig sikker på at dette er en hun..kvinner kan være så smålige..) Hvis denne personen i tillegg er en i nærmiljøet ditt, så er det jo direkte ondskap ute å går her...kanskje det er hun som har stukket av med undertøyet ditt..haha

Stå på, du sterke kvinne! Du parerer iallefall godt med å være godhjertet tilbake-
Man kan ikke ordne fred med våpen!

Klem og varme tanker fra ei som er innom bloggen hver dag, du er et godt underholdningsbidrag i ellers lange dager:-)

Emmas Verden sa...

Det er alltid noen som vil spre litt dårlig stemning..men da er det bra at det finnes mennesker som deg Irina!!! MEN jeg synes ikke det er greit og håper at denne personen finner fred med seg selv og kanskje ser at livet er TOPP og at en ikke trenger å rakke ned på andre for å ha det fint med seg selv!!!!!
Vær deg selv og bloggen din e kjempefin!!!
Klem til deg ;)
Anne***

kari - carpe diem sa...

Den "fæle"anonyme liker jo likevel å være inne hos deg å lese, så SÅ forferdelig kan han/hun ikke synes bloggen din er:-)noen møter bare seg selv litt i døra, altså, og det er bra du tar det med humor.Selv om jeg leser mellom linjene dine at det irriterer deg litt også...hvilket jeg skjønner veldig godt.
-og du, jeg har også en anonym "Sig" som skriver så vakkert og snilt hos meg av og til...men jeg aner ikke hvem det er!? Hm...bra du gir henne en oppmuntring, jeg er med på den!

Little Angel sa...

Du må være en utrolig raus person, Irina. Som på tross av alt hun skriver, fremdeles henter frem det store i deg og gir en gave. *Bukker i all ære til deg*.

Flott at du hever deg over, selv om det sikkert irriterer vettet av deg. Men som sagt, man kan ikke bruke energi på slike negative ting.

Jeg liker i alle fall bloggen din kjempegodt, du har det utrolig lekkert. Og gleder meg til å se tv-adressainnslaget.
*klemmer*

Life of Vilhelmsen sa...

Hold hodet høyt hevet over slike mennesker. De fortjener ikke ens irritasjon eller skuffelse, knapt fortjener de oppmerksomhet. Veldig raust av deg og ville gi en gave. Det står det virkelig respekt av. Det er noe som heter å legge glødene kull på noens hode! Det gjør du nettopp her. Knall bra Irina!!! STÅ PÅ! Det er SÅÅÅÅ mange som liker bloggen din.

Stor klem fra Mirjam

Moderne Retro sa...

Ja, en kan man spørre seg hva som får ett menneske til å skrive negative og stygge tilbakemeldinger på en blogg. Hva vil h*n oppnå?
Det er nærliggende å tenke misunnelse, og at den personen ikke har det noe godt med seg selv.
Det å klare å heve seg over slikt, og ikke bare det, men ønske personen noe godt, viser at du er en raus person, Irina, som det står respekt av.

Ha en fin dag. :)

Anonym sa...

Å så koseleg at du (også andre ser eg)blir oppmuntra av ei lita tilbakemelding frå meg.;-)
Det gjer meg godt!
Eg er ei heilt vanleg dame frå Nordvestlandet, med mann og barn.Har også konfirmant snart, helga etter deg. Han vil ha blått og sølv til sine fargar, så eg må vel fram med lakken eg også.
Eg har nokre bloggar eg ser innom og blir inspirert av. Somme vitjar eg nesten kvar dag, andre av og til. Legg igjen eit lite spor etter meg rundt forbi, og har på den måten fått nye venner (sjølv om dei meg ikkje kjenner).
På den måten vonar eg at eg kan gi igjen litt for den inspirasjon eg opplever å få av bloggerane.
Kanskje eg sender deg ein e-post ein vakker dag?
No må huset vaskast, får besøk til kvelden.
Lykke til med Konfirmasjonen, Irina!
alt godt frå sig

M sa...

I lige måde, kjære deg.
Jeg skal tilbringe helgen for meg selv for det meste, og det ser jeg frem til.
Av og til er det godt med fred og ro. Mistenker meg for at det blir noen oppussingsprosjekter.
Ønsker deg en god helg,
Klem fra meg

Anonym sa...

Sett premien på trappa di da, så kommer jeg og henter den når det har blitt mørkt. Det er det minste jeg kan få etter å ha lest igjennom alle de usle innleggene dine i lang tid nå.....
Tulla!!! kunne ikke la vær, sorry.
Hilsen egentlig koselig anonym.

Evami sa...

Du får nå dagt det du Irina:) Dte hadde vært gøy hvis anonym hadde turt å sende en mail,men det blir vel litt skummelt å måtte gi seg tilkjenne! KOmmenterer man anonymt,vær så tøff at du legger igjen navnet ditt ihvertfall da!

Hos oss har minsten sovet inatt,jippi,men tar ingenting på forskudd! Men håper jo,og da kommer kanskje overskuddet tilbake!

Har ikke rein Macro linse,men ei Tamron 70-300 linse med Macro og den har jeg tatt bildene med... Men ønsker meg macro ja,og vidvinkel og.....
Ha en herlig onsdagskveld:) Klem Eva

Anonym sa...

JEG ELSKER Å LESE BLOGGEN DIN!!!!!!!! §;D

Sissel sa...

Guri mæ, du må jo være en heltinne! Bra at du ikke synker ned på anonyms nivå - men heller hever deg over det!

Forførende Farger sa...

Hmm...
Jeg ble egentlig litt mølløs jeg nå. Er det virkelig mulig å ha morro av å plage og lage kvalme for andre. Jeg har alltid lurt på hva som bor i mennesker som driver å forsurer hverdagen til andre. På hvorfor de gjør det.
Er det fordi at de har det jævlig inni seg, og derfor ikke tåler at andre har det bra og lykkes med det de holder på med?
Er det fordi du tørr å si ting rett ut? Og fordi du er et ærlig og godt menneske.
Er det ikke typisk at de som farer med slikt, skjuler seg bak "anonym". Feig i tilegg til å være ekkel.
La oss håpe at den personen som driver med dette, har lest disse innleggene og ser hva VI mener om deg :-)
Flott tv-reportasje foresten. Måtte spille den flere ganger så jeg fikk med alle detaljene. Det var såååå mye lekkert å se!
Varm klem fra meg
(PS! Slet med å få lagt inn kommentar. Fikk error på siden din flere ganger)

Anonym sa...

Hei, jeg er en av de som leser din blogg av og til, men som aldri har lagt inn en kommentar. Jeg synest du er ei veldig tøff og modig jente som tør å stå fram med dine innerste tanker og meninger, du har veldig gode tanker som jeg synest godt om, fortsett sånn. Du er ærlig og virkelig tøff.Dine betraktninger om oss loppedamer en gang i fjor lo jeg lenge og godt av, kjente meg igjen der. Hilsen ho som du kjøpte bordet av.

irina /Alex sa...

ohhh koss bord da ??? Please si det ???
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online