torsdag 19. februar 2009

Mine elskede kjøkken ting :)Jeg elsker Bourgie lampene mine. Den ene har jeg hatt i over 4 år. De andre to var vist søndagsutgaver i følge kundene som kjøpte dem. Sikringen i lampene gikk hele tiden. En byttet tom bryter, men den gikk hele tiden sa hun.
Til slutt måtte begge kundene få nye etter mange turer innom meg og elektrikeren.
Det rare er at hos meg virker de helt fint. Sikringen har ikke gått og KARTELL lampene mine lyser.
Trives sikker i ett kaos hjem :)
Kokebøkene mine er en must. Stefaren min, brukte å si at jeg leste eventyr fra kokebøkene da jeg var 10 år, å slukte alle kokebøkene til moren min.


Så er det Tivoli music system. Også ett must om morgenen. Jeg hører på radio 1 Trondheim, mens jeg steller matpakker til barna.
Den var også reklamasjon fra en kunde. Cd holderen virket ikke. Vi sendte den på reparasjon, men det feilet ikke den noe !
Kunden fikk den tilbake med beskjed at den virket, men kom tilbake. Så til slutt måtte de få en ny.
Her i huset virker den kjempebra :) Riktignok har den noe dårlige dager, da vi må skyve inn cd fem ganger istedenfor en. Men det er ok :)
Mateus seviset mitt. Vakkre og store. De er så store at de går ikke i vaskemaskinen, men til bloggteff og familie selskap fungerer det fint.Og så er navnet passende, lillebror heter det til mellomnavn.Om morgenen da jeg tar en kopp pulver kaffe, eller the med melk. Da må jeg ha en av disse koppene. Den blomstrete ble kjøpt på ferie i Latvia.
Drama queen koppen fikk jeg av min gode venninne B. Personlig skjønner jeg ikke hvorfor ...*kremt*.
Syns det passet bedre med sex bom.Det er noe alle ser....:)


Så er det det vakkre DESIGN Stockholm HOUSE sine kopper. Ønsker meg flere. Har fått litt i julegave. Nå tror jeg at jeg skal ønske meg tekanne .


Til tider bruker jeg denne mye. Til pesto, dressinger, smooties og deilige naturlige juicer som ananas, mango og vannmelon.
Det har jeg lært av tantene mine fra Colombia å lage. Jeg ønsket meg denne røde fra søskene mine, slik at den kunne stå i stil med den røde vipp bøtten min. Som jeg glemte å ta bilde av :)
Denne utfordringen fikk jeg fra min søte blogg venninne Annichen som har denne flotte nettbutikken. Annas rom.
Jeg sender den til alle som vil ha den :)
Trykk på lilla uthevet skrift, hvis du vil komme til hjemmesidene til produktene eller butikken og bloggen til Annichen.

16 kommentarer:

Tovepia sa...

Hei igjen, du hadde mye fint og nyttig på kjøkkenet. Må ha en radio der jeg også. Har faktisk ikke en slik blender ennå, tror alle andre har, bare ikke jeg. Er det ikke det ungene sier?
Ha en trivelig aften!

Besta sa...

Mye flott du hadde på kjøkkenet. Kartell lampene er bare helt nydelige. Koppene dine er lekre, de har jeg ønsket meg lenge....
ha en fin kveld.

frk.Larsen - C design sa...

Er så glad i Kartell, utrolig hvordan de klarer å få produktene til å se så lekre ut.(Kunne fort sett ut som billig-skit med all plasten/akrylen.) ;) Ønsker meg en sånn lampe selv.. *drømme*

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Mye fint du viser.
Herlig med farger og mye mix.
Såg ut som en spennende butikke du hadde. Vi har altid vært selvst. næringsdrivende, så jeg vet godt hva du snakker om ang. butikken og alle oppgavene og all tiden det krever av en.
Håper du har det topp nå
Ha en fin kveld
klem

Ingrid sa...

Drama queen.. hehe! Skjønner ikke hva det skal bety?! Mye fint på kjøkkenet ditt da! :)

Anemone sa...

Mye lekkert, og neo av det har jeg da sett med mine egne øyne også, arti ja :-)))

`Drama queen`??? hav kunne passe bedre :-)))

kari - carpe diem sa...

-sex bomb hadde vært noe! la oss håpe noen med kjennskap til design innen keramikk og porselen ser vårt lille ønske...

Et puslespill sa...

Lampene dine er veldig stilige! :)
Flott blender fra OBH nordica! Jeg finner ikke min blender, som forsvant i flyttelasset..kanskje dukker den opp når vi flytter igjen.
Ha en fin kveld!

Min Verden Hanne sa...

Nei nå skjønner jeg ingenting. Fikk bare opp en blank side - ingen innlegg. Mystisk. Fikk dem opp da jeg valgte 2009 innleggene.. Stilig header! Veldig bra Irina. Må se litt hos deg. Mange dager siden jeg var her. Bloggtreff har det vært og gode greier. Nydelige bilder og takk for "gallestøtte". Felles sjebne, felles trøst... Voltaren er min venn! H.

LillaLykke sa...

Så mange flotte ting du har på kjøkkenet! :)

Ingunn sa...

Så fine kjøkkenting du har! Jeg har samme Kartell lampe også. Bare at min står ved siden av 50 tommeren som henger på veggen i stua. Og er i sølv.

God helg snart.

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, the lamp and the cups are my favorite.Theay are so beautiful.Have a nice weekend,from Elke.◘•◘•◘•◘•◘•◘•◘

Marias skriblerier sa...

Jeg digger lampene!! Ønsker meg en sånn selv jeg :D Ønsker deg en fin helg!!

MajorogMeg sa...

Jeg har jo sett tallerknene, de er nydelige. Lampene er også kjempefine.
Har en blender i huset her også..men brukes svært sjelden. Vet ikke helt hva jeg skal bruke den til :) Radio på kjøkkenet er et MUST!!
Fint innlegg Irina
Ha en super dag, klem fra Major&Mossan

Linda sa...

Hei på deg...
Det er flotte ting du har på ditt kjøkken! (og ellers i huset også!)
Tror nok din venninde traff deg bra med den gaven ;O)
Ha en flott helg!

KLEM

Anniche ♥ sa...

Hei vennen !

Tusen takk for oppfølging! Ser jeg gav den til riktig jente - for her var masse spennende å se ! Moro med deg vennen , du har så spennende stil!!! Digger deg !klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online