onsdag 26. november 2008

ubloggifisert sone !!!

Jeg holder på å rydde og vaske enda. Her er det ikke tid til fem minutter engang. Hvis jeg prøver å snike til meg ett fem minutt bak data høres Mutterns stemme " Kor e du ? Herre,,!!! du som e ung skal da itj være så sliten, å ha de plagene du sier du har, og det må da gå an å presse seg litt !! "
Det er harde bud he he....men rent og ryddig blir det :)
Som dere ser har jeg hentet ut julepynten, det ligger til vent. Noe annet Muttern og jeg er uenig om. " Herre du pynter mer enn ho Gjertrud i the julekalender, nei no altså !! Skjønne itj at det e nødvendig æ "
Av og til lurer eg på på om vi er i slekt, men er vist det . He he men ryddig og rent blir det :) Og ungene syns det er så stor stas med mormor er her :)


Mormor tok å rydda og vaska på dette tenåringsrommet. Her der fatboyen og den grønne stolen stå,r stod den røde sofaen som han forøvrig får igjen snart. Den grønne lampen er FLY/ fra KARTELL. Her i huset er det gitar og bass som er det kuule ;)

Og som vi ser er det ubloggifisert sone for stor og små her oppe. Det kule fartsskiltet fikk jeg fra min venn Containergirl. Og bak der...a akkurat der....der er loftet mitt. I morgen skal dere få se bilder.
Takk Muttern for all help med rydding, selv om du ikke leser bloggen sier jeg det lell !!!



5 kommentarer:

tinemor sa...

Kult ungdomsrom da du!
Kan dere ikke komme å rydde og vaske litt her å...?!?
;-)
Klem

Klaffen sa...

He he, kult med ei så sprek mor(mor) da! Jammen er du heldig! Gøy med bilder fra hverdagen også! Klem klem

Alven sa...

Hei :-)

Stilig ungdomsrom :-)Har en utfordring til deg på siden min :-)
Ha en fin dag :-)

Klem

Evami sa...

Det stilig rommet da. Digger dte skiltet:) Og egentlig skulle jg lånt mora di til å piske meg rundt å vaske jeg... DA hadde det blitt reint til jul i en fei..

KLem Eva

Brigg sa...

åååå! Misunnelig på skiltet ditt og den grønne lampen! Stilig!

Og det stettefatet var utrolig fint! Hmm..kjenner jeg fikk lyst på noe søtt nå..

ha en fin torsdagskveld:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online