fredag 8. mars 2013

På låven i 1 år...

Den 15 mars har vi holdt på et år med vår lille hobbybutikk. Og det har vært et eventyrlig år på den gamle låven på vakre ERSGARD.


I løpet av tre uker bestemte jeg meg for å åpne All of irina på låven. Så vi styra fælt for å få alt ferdig :) Vi ble det, men som alltid( når man åpner ) hadde vi ikke så my varer som vi har til vanlig.

Men jeg malte på meg betennelser og migrener. Og har dessverre ikke malt noe på ett år. På tide kanskje....

En sliten Irina  fra åpningen i fjor. Det er positive og det er negative deler ved alt, kanskje har kreativitetetn min blitt mindre i forhold til utfoldelse... jeg bruker den jeg har på låven. Vi har fått MYE skryt. Og det gleder mitt hjerte.


Vi selger gamle møbler og ting. Mye er kjøpt på auksjoner. Vi selger nye varer fra leverandører og redesign av IrinaStyle... Noen har ting her på kommisjon også.

Vi får mye skryt for vareutvalget. Men det vi får mest skryt  av er av atmosfæren vår. Vi servere gratis kaffe og kaker. Kunder kan sette seg ned å prate eller gå rundt med kaffen sin å kikke på varer.


Det er litt sånn magisk å komme inn på låven. En gård som er 250 år gammel, så åpenbarer seg kontraster, bling, paljetter, nagler og  rosa lyskroner osv....
Folk blir litt stående på låvebrua med en " WOOOOWW, det er helt anderledes enn på bloggen, det ser bra ut på bloggen, men IRL er det magsisk" ! Det får vi høre mye, og det er magisk !


På åpningsdagen i fjor kom det over 100 personer, en regnfull onsdagskveld.... det regnet bortover, det var kaldt og hadde ikke jeg måtte vært der , ja da hadde jeg holdt meg hjem !


Folk kom og de dro.....og de fortsetter å komme på søndagene NÅR vi har åpent. Følg fb siden våres får å se NÅR. Gå inn HER
Vi har hatt kunder fra Sarpsborg som har har dratt hjemmefra om morgenen, handlet og overnattet på gården og kjørt hjem neste dag.


Vi har hatt gjester kjørt fra Ålesund samme morgen for å komme til kl 12 på en søndag... fra Mosjøen....ja fra hele landet. Jeg har hentet kundet på flyplassen/ hoteller og kjørt dem tilbake på flyplassen for de ville så gjerne se butikken IRL.


Verdens beste låveutleier... Det hele begynte med Grete :)


Bloggvenninner er ofte innom.
Slik så det ut dagen før vi åpnet, men vi ble ferdig...Litt sliten og litt vondt i handa etter maling... Så kommer det en del bilder av butikken og menneskene som har vært innom :)
Vi satser på å holde på i allefall ett år til. Vi har holdt kurs, hatt venninnegjenger, sy foreninger, forskjellige lag osv. Vi har også fått mye mediaomtale og vi håper på MER ! Vil du bestille noe så ring meg på 47 65 51 31.

Vi har åpent denne søndagen kl 12- 15. Stengt neste søndag den 17, MEN med stooooor åpningsfest torsdag den 21 mars. Mer info kommer.

Tuuuuuusen takk til kunder, gårdseiere, mann og barn og til alle mine blogglesere som heier :)

Dere er suuuperherlige :)

2 kommentarer:

Living Four Seasons sa...

Så koselig Irina! Jeg håper jeg kan komme en dag på besøk! :)

Klem amiga,
Vicky

Anonym sa...

Lenge siden jeg har vært innom her nå :) Blir litt å bla i. Håper det går bedre med armen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online