tirsdag 19. oktober 2010

Interiørmannen del 1

Heisann

Heisann og Hoppsann :)

Dette er et innlegg jeg har tenkt litt på :) Jeg morer meg over interiørmannen. Interiørmannen er kjempeflink med interiør, han vet hva som er inn, hvilken farger, hvilken stil, hvor man kan kjøpe tingene og at KID snart er favoritt interiørbutikken til interiørdamene. I alle fall denne interiørdamen. For neste alle interiørbloggere er damer.
Og vi skriver, å undrer oss over hvor interiørmannen er ?? Men det finnes like mange interiørmenn som det finnes interiørdamer !! Jeg morer meg med å betrakte mennesker...det er favoritthobbyen min. Hvis jeg finner noen jeg blir fascinert av /over så tråkker jeg noen steg tilbake....gjør meg så liten jeg kan. Og prøver å gå i et med omgivelsene.
Jeg lager de villeste historiene som jeg forer Demolitionmannen og barna med. Og de historiene jeg liker best er om interiørmannen.

Sitter du min kjære leser å tenker...jeg er interiørdame!! Men jeg har aldri sett interiørmannen.....er du i et forhold med en mann så er det bare å kikke på han. Han er interiørmannen. Han som forstår, han som maler, han som nikker, han som undrer han som ikke setter spørsmåltegn over å sove i rom med bare romantiske hvite blonder, madonnaer, rosenkranser, tørkede lavendel og Franske ordtak ...om å lev, om å spis eller om at han nå befinner seg på soverommet.
( Som om han skulle være i tvil etter å sniffet inn lavendelduftende sengeklær)
Eller som stakkars Demolitinmannen som hver morgen dunker hodet sitt i ett elgehodekadaver. ( EEEWWWW)
Hver morgen og kveld klarer han å kjøre den tykke pappskallen sin så det synger i resten av huset.....(At folk med normale hjerneceller husker at man kanskje ikke burde lene seg så mye mot veggen er noe annet.Ikke for det...han klarer å kyle den pappskallen sin når han reiser opp fra både kjøkken, stue og spisestuebord)
Jaaa han kauker jo opp like mye opp hver dag. ""Faens dritt.....ska hiv den forbannja skiten...forbannja helvet av elghode ! "Man er ikke trønder uten grunn liksom....

Og jeg interiørdamen som skal forstå.....jeg ligger å prøver å skratte så stille som jeg kan......
For en dag....for en dag ...kanskje går det opp for denne interiørmannen at æ.....interiørdame ikke har peiling i det hele tatt !!
Hvem sier at det er fint.....??

To be continued.....

PS :) Sorry DM for at jeg kalle deg pappskalle og for at du kanskje ikke har så mange hjerneceller igjen....det er vel min skyld.....siden jeg har plassert ting slik at de over tid har tappet deg for hjernekapasitet ;)
ha ha....regner med jeg for kjeft no ja :)

6 kommentarer:

Hasigamas mamma sa...

Hi hi hi hi, nå måtte jeg flire litt!!!! så for meg DM stangende rundt i heimen :)
Han så absolutt mandig ut, du får hilse ham å si det! :)
ha en flott kveld, Irina!
klem
Lise

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Et godt poeng her snuppa...
eddaKlemmer

Elin sa...

Hehe jeg må le jeg å:)
Du skriver så herlig at det er en fryd å lese...Syns jeg høre mannen som stanger rundt og banner på trøndersk:) Har bodd i Trøndelag æ å;)
Litj jenta mi snakka da trønder, men nå snakker hun veldig fint...hihi..:)

Ha en god dag:)

Klem Ea

Hege sa...

He, he artig innlegg Irina:-)
Ha en fin dag,
klem Hege.

Bagatellar sa...

Godt at du seiler opp på en bølge igjen, håper energinivået ditt er på god vei tilbake. Du veit å få sagt det, ser føre meg DM i skikkeleg trønderaction og lille Irina med svært uskyldig oppsyn når det brakar som verst:-D

Trine sa...

Har nå til dæ på sia mi om du tar turen innom ;)
Bare fordi :D

Klæm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online