torsdag 13. november 2014

Vårt fargerike kjøkken.....Kommer et bilderas av kjøkkenet. Jeg har vært treg pga av at Mac´n min begynner å bli gammel og treg og at jeg ikke har vært helt ferdig.


 Jeg EEEEEEEEELSKER kjøkkenet mitt! Og det er såååå oss/meg :)Feks så hadde jeg tenkt å pensjonere den rosa lyskronen min for å selge den.

Jeg hadde begynt å male en annen lampe, da Demolitionmannen bare tok saken i egen hånd. Han hengte den opp. Han er sikkert lei å bo her i 7 måneder, og jeg hadde enda ikke klart å bestemme lys på kjøkkenet.Mannen min elsker rosa! Og han har aldri sagt det til noen!! Det var han som insisterte å male utetrappa våres rosa.
For det har vi nemlig, rosa søppelskur, rosa ytterdør og masse rosa benker :)


Når det er sagt, så har jeg ikke tenkt å ha disse svarte designer stolene mine heller, men noen gamle rottingstoler, som jeg må spraymale hvit:) 
 Til våren sikkert :)


Det nydelige tre meter lange bordet stod i kjelleren på vår gamle villa, det hadde stygge skjolder og flekker av fugt og malingsflekker. Hvitmaling ble svaret! Ikke at det er noe bombe...men at det ble hvitt er mer bome tror noen...
Når man har vært så vågal som meg og har en fargesterk tapet på hvert rom, så må man holde møblene nøytrale..iallfall de fleste.


Vi hadde tenkt å kjøpe et svensk kjøkken, men de sendte ikke til Norge og jeg ble så utålmodig at til slutt dro jeg på IKEA å kjøpte det enkleste kjøkkenet de hadde på lager.Kjøkkenbenken kostet mer enn selve kjøkkenet fordi det er hvit granittplate som kommer  skreddersydd .Ingen skjøter da den kommer i hele lengder.
Og ene kom selfølgelig brekt :)Det var også Demolitonmannen som valgte og kjøpte taklampa ( Ikke min stil, men det vet jo ikke han. Han trodde han var snill) Og jeg sa ikke noe :)
Og jeg vet at han ikke orker å lese blogginnlegget. Han ser kun på bilder :)
Vi var så heldig at under stygge gamle laminatgulv og gulvplater lå tregulv. De ble pusset og alle ble malt i helblank hvit gulvmaling :)Døra i forgrunnen valgte vi bare å male i hvit, da den var trefarget. Døra som går til gangene fjernet vi totalt å satte inn skyvdør.
 Gangen vår hadde fem dører som alle slo inn på den, fremdeles kan vi ikke ha do og baderomsdørene åpne samtidig.
Vi fjernet ene døra og satte inn skyvdør heller. GENIALT!!


Så om du har lite plass å rutte med, og ikke ønsker å kaste den bort på dører som står i hytt og pine, så er dette et godt tips å ta med. Og vi kjøpte samme type som vi har de andre dørene i.Elsker jo tapeten min fra Cole and Son og jeg er ikke så glad i gult en gang...elsker alle farger samlet. Jeg har laget et WoWskap.... med rosalilla bordbein :)
 KUUULT??


Håntakene og knotter er alle i gull :) jeg er veldig glam ...
Tapeten heter Cow Parsly  og altså fra Cole and Son, og finnes i flere farger. Fra kjøkkenet inn mot spisestua/stua. 
Elsker fargekombinasjonen gul, rosa og oransje sammen.


Neste blogginnlegg som jeg håper kommer i morgen er av stua, så følg med! Ikke mindre fargerik den...


Hodeskalle og lykter fra Låven, se HER. De rosa WoWbeina er mitt eget IrinaStyle by all of Irina design. Kun laget ett sett i denne fargen, men er andre interessert så MÅ dere sende meg en sms på 47655131 og helst i går!! Jeg kan høre med leverandøren min om de lager flere.Den store hvite papegøyen er kanskje 40 cm lang :) kjøpt på loppis i Sverige .... love it!


Som dere ser, prøver jeg å spille på forskjellige materialer og farge. 


 Har dere lyst å se førbilder av kjøkkenet?? Sjekk da HER


Har du god tid, og vil følge videre med på oppussingen av vårt femtitalls hus sjekk HER


Følg meg gjerne på Instagram og facebook under navnet 

IrinaStyle by all of Irina


Som dere ser ble alle vegger revet. Dere som kjenner vet jeg elsker tapet.


Søsteren min ble veldig overasket at jeg hadde fliser mellom kjøkkenbenk og skap. Jeg har nemlig ikke likt det heller.... fremdeles ikke fan av det.....men når jeg hadde en så fargesterk tapet på kjøkkenet og 10 forskjellige crazy tapeter over hele huset, syns jeg det ble too mutch.
Valgte flis fra first price ties og fugemase med glitter :)Sorry for dette lange innlegget og kanskje uryddig også, men jeg klarer ikke å se det i helhet da rullegardin( eller hva det heter som vi kan dra skjermen opp og nå heter) 

Legg gjrne igjen kommentar om hva du syns. Jeg skjønner at det ikke er alles cup of tea, men så er det så flott at vi er alle er forskjellig :)


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online