onsdag 28. april 2010

Mitt nydelige romantiske loppisserviset :)


I helga kom jeg først til dette serviset, Elisabethan, engelsk porselen. Det var komplett til 8 personer. I tillegg fløte og sukkerskål og ett kakefat.Jeg betalte 75 kr for det hele på loppemarked her på Stjørdal.


Det er rett og slett nydelig nydelig, nydelig !!! ME LIKE !!! Det er i perfekt stand...ikke skår eller noe....Jeg blir så glad når jeg ser på det.


Dere vet jo at jeg er alt for kontraster !! Så jeg satte dette bestemor kaffeserviset inni det industrielle medisinskapet,Hard, kaldt, industri møter sol, varme, blomster og en gammel bestemor som drikker kaffe :)


Serviset ser litt ut som miniatyr kopper, men det er det ikke. Bare at det er så mye plass i skapet.


Er det noen av dere som har lyst på bokstavene som står på speilet mitt så gå inn her . Du kan vinne ordene LOVE hvis du følger og kommenterer under innlegget til Ciro.Hvis du ikke er så heldig å vinne....så kom innom oss på Ciro ...for ordene HOME, SWEET, LOVE, ENJOY så koster det 249 kr.Jeg eskal være der i morgen :)


Ha en kjempefin kveld !!
Klæmma ;)

19 kommentarer:

Thing sa...

Serviset vekker barndomsminner...
Mine foreldre har det :)
Nydelig! Klart det gjør deg glad!!

Klem

Berit sa...

Heisann,
Jeg har en (1) kopp av det serviset, --til varm sjokolade.
Så heldig du var med ditt loppefunn !

Mine Blomster sa...

NYDELIG!!!
Akkurat noe for meg *smiler*
tøft skap og, det likte min mann ;O)))
Jeg holder på å velge tapeter til mitt hus....ta en titt om du har tid!
Ha en fin dag ;O) Klem

Mine Blomster sa...

Trodde jeg var følger hos deg jeg...hmmm det må jeg se å bli.. Nr. 251 !!
*smiler*

Grankongla - Livet på Bostad sa...

Skikkelig bestemorservice - artig med slike funn!!

bilderommet.blogspot.com sa...

Hei. Så mange gode ideer og inspirasjon på sidene dine. Har virkelig sansen for når antikk og varme møter pleksi, betong el. metall.
Helt ærlig er det ok at ikke alt er shabby chic.Dette er min jomfrutur i blogverdenen, og jeg hadde ikke tenkt å bruke mye tid på dette, men det er lett å la nyskjerrigheten ta overhånd når det er så mye fint å klikke inn på. Eks.kjempesøtt og nostalgisk Elisabethiansk.. Har akkurat åpnet en blogg og en web-side. Det hadde vært moro med en kommentar eller noen nyttige tips til en nybegynner. Mvh. elisabeth

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

heisann snuppa.....
det var kjempesøtt...også 75 kroner for hele herligheten:)
Tøft det skapet ditt...jeg har og fått tak i et innmari tøft zinkskap...kommer bilder snart:)
håper du har det på GGG:)
eddaKlemmer til deg :):)

Laila sa...

Deilig service. Så koselig å se at noen har tatt seg tid til å lime på en hank som er gått i flere biter. Ikke mange som hadde ofret koppen en tanke nå.

sigrid sa...

Dette må no vere eit kupp :-)
klem

Lindas hus sa...

Å så nydelig! Du er flink til å fine skatter du snuppa! Passet perfekt i skapet ditt:) Ha en herlig kveld:) STOR klem

Violetta sa...

Kupp eller funn? ;-) Uansett er det et vakkert servise. Husker det var veldig populært på 80-tallet...blandt "oldisene" ;-)

Anonym sa...

Hei Irina!

Min Mormor hadde et lignende koppesett paa 70 tallet som vi drakk varm sjokolade av. Det hadde moerkeroede og rosa roser og var absolutt det fineste servise jeg viste om. Gleden var stor da jeg for et par aar siden var i Sydney og hadde High tea i tesalongen paa toppen av Victoria bygningen og oppdaget at de brukte det samme sevise som min Mormor hadde. Foroevrig er tesalongen, muligens den eldste i Sydney, pusset opp i helt minimalistisk stil. Jeg var der ogsaa for flere aar siden men da var koppene hvite. Kjempe goey at du fan dette paa loppemarkedet.

Hilsen AG, new York

Daisys home sa...

Ja dette bringer frem minner hos meg også.Kan huske sånne kopper hjemme hos bestemor,men det er mange år siden.Så du har nok gjort et kupp der.Må bare få kommentere det skapet ditt som du har pusset opp.Og ja du har enda en gang fått til noe spesielt og tøft!Du er bare så flink,Irina.Ha en flotters kveld ,klem sissel P.s har enda ikke fått begynt på skapet som jeg skal bruke Tapeten på.Har vært en del annet som må gjørest før,men det blir vel etter hvert.

Sissel sa...

Kjempefint servise. Det ble utrolig tøft med kontrasten til industriskapet! Nå vet jeg hvor alt på loppisene i helga forsvant! Jeg var på det gamle gartneriet kl. 1630 på fredag, og da sto det solgt på speilkommodeskapet + tallerkenhylla ;o) Var veldig sent ute på loppisen på lørdag, så der var bordene så godt som tømt når vi kom dit. Men jeg fant en gammel brødform (som jeg har plantet stemor i)! hehe :o)

Cathrine Strøm sa...

nydelig service. har selv kikket på det mange ganger på en interiør butikk vi har her :) såååå vakkert.

-Ultima-Thule- sa...

Så flott servise!! Og til 75 kroner?? Det var jammen billig!!
Og skikkelig tøft ble det med dem inne i industriskapet :0)
*Klem*
-Kamilla-

Evami sa...

Minner:)) Vi hadde sånn service da jeg var liten:)

stine K. sa...

Love it!!
Særlig kontrastene. Skapet var også "jatakk"!!

Thea's Mania sa...

Hei Irina. En som er veldig lik er : S 1040-B70G. Har brukt den nå og er veldig fin. Pusset opp en skap, som jeg har lagt ut på bloggen. Finner ikke den andre , men de ligner. Muligens kastet den, brukte siste rest på et bord, men er sikker på at jeg kjenner den igjen i malebutikken. Så neste gang jeg er der skal jeg snoke den opp:) Ha en herlig lørdagskveld:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online