søndag 31. august 2008

En trekant historie...


Her i huset vet jo alle at kjærringa e gal ;) Bokstavlig talt...... Støtt å stadig får jeg høre at jeg må gå å ta en pille...mmmm. Da jeg fortalte at jeg ville rive ned strie, tapeter og smalpanel og heller få fram det rustikke plankene de bygde huset med i 1901. Var det ramaskrik...

" Det går itj, det bli sånn trekk på mæ" sa den lite mandelige delen av demolition mann.

Kjærringa fnøys av hele fyren. Måte på å være negativ !! Etter en halvtime med peptalk fra kjærringa var det på.....Dere kjære lesere vet jo at det har tatt sin tid......

Etter at jeg hadde blandet denne flotte gørra som er jernvitrol ...


Skulle det på her. Jernvitol fåes kjøpt på apoteket for en billig penge. Det får vegger til å se gammel, grå og værbitt. I LOVE THAT !!!Får også nye jernting til å ruste og se gammle ut hvis du putter det oppi...med andre ord ett vindurdermiddel !!!
Demolition mann syns kona finner på mye tull !! Det manglet to bordkledninger som vi løste med å sette inn to planker fra en pall som har stått ute lenge. På det første bildet ser dere den store forskjellen. Da jeg "malte" så det litt mørkt og skummel ut.....Men jeg er nesten alltid positiv;)
Underveis ser det slik ut. Se når det råe møter eksklusivitet :) Jeg har lest hos mine kjære medbloggere at dere leter etter inspirasjonsbilder på nett før dere pusser opp. Skulle vel ha gjordt det.....men...

Jeg vil ha Irina stil. Jeg prøvet ut det jeg ser i hodet mitt....det med jernvitrol kom til meg en natt !! JEG DRØMMER ALLTID INTERIØR.


Her ser dere den jernfargen den får....etter som tiden går og jeg for sprayet veggen min med vann noen ganger kommer det til å se bra ut !Eller bedre !! For det er skittrått !!Her vises ikke palleplankene. Veggen har fått samme farge som de gammle plankene.

Vi har flyttet inn...men jeg mangler lys, gardiner, pynt ol. Når det er ferdig stylet og bloggifisert kan dere se det :)


Men jeg er fornøyd....vet ikke helt kos stil jeg velger der inne...litt amrikansk lodge mann med røffe kanter og store biceps møter en pen vestkant frue og har en trekant med en liten designspire.

De tummler litt rundt på en vakker, men antikk seng . Koser seg og fniser og vips !! Har det blitt irina stil !!!

mmmm hva sier det om meg ?
Hva heter foresten trekant på fransk noe med m og t...iallefall lyder det bedre enn trekant!!!

13 kommentarer:

Anette sa...

Helt rått Irina!! Sinnsykt flink e du og eg e så imponert, e det virkelig mulig??? Eg tar med meg dette og kommer til å bruke det mer enn 1 gang, det kan eg love deg!!! Takk for hilsen på innlegget mitt Lys & Varme, eg og elsker når det regner og blåser storm....hihi, då får eg ikkje dårlig samvittighet når eg e inne ;)

Klem fra en betatt interiørelsker....som digger dine ideer!

GundaM sa...

Wow, så flott det begynner å bli her inne på bloggen da... ;0) Hatt hjelp eller ;)

Og ja, den veggen med jernvitrolen din ble bare helt RÅ!!! Det vet da vel jeg!

Gleder emg til neste innlegg allerede, og du vet hvorfor !

tinemor sa...

Så utrolig stilig!!!!
Dette liker jeg.
Kjempetøft. Liker godt å blande røft og det mere ekslusive.
Gleder meg til å se det ferdig dresset.
Ser du også har endret litt på locken på bloggen. Artig. Det er flott med litt forandring.
Tøft at du har lagt inn bilder på siden, av huset.
-samme som meg. ;-)
Du har det så flott.
God søndagskveld!

A-mora sa...

Hei på deg! Du store allverden noe så tøft, rått og stilig har jeg aldri sett. Glæ mæ t og få sjå resten. Der gikk ø over t å skriv trøndersk og gitt.

Blå-hvit samlemani sa...

takk for at du stakk innom meg.. Jeg er ikke helt der med retro jeg heller, men jeg tenker det litte huset skal få en plass i kjellerstua... ellers blir jeg nødt til å kvitte meg med det, og det har jeg jo ikke lyst til.. det er noe herk å lagre slike ting... Mannen trodde jeg var blitt ruskende gal da han så det..

Så flott det ble med den veggen! Jeg er så spent på å se hvordan det ble når det ble ferdig, tenker det blir stilig med litt stæsj..

ha en fin uke

Anonym sa...

menage trois ;) eller noe sånt

Maria / Frøken Fryd sa...

Du ER genial :-)
Hvor ser det bare flot og tøft ud Irina, lækkert !

Glæder mig til at se det færdigt, med alle under-nuancerne, hi hi.

Og også så flot nyt layout du har lavet :-)

Klem Maria

ENGEL sa...

gurimalla så fint!!!!!helt rått,har ikke ord!
bloggen din har også blitt ny ser jeg!ha en go uke;)

Anemone sa...

Nemmen..., her har blitt noen forandringer ja gitt :-)

Og jernvitrol (?) har jeg aldri hørt om, men ser ut til at resultatet blir strålende vakkert. Gleder meg til å se mer av det etterhvert.

Google translator ja..., kanskje du finner den ved å trykke på "knappen" min.... Vanskelig å sette den inn på bloggen var det i alle fall ikke. Finner du den ikke kan du søke på Google.

Fin fin dag til deg.

ceciliegrut sa...

HERREGUUUUUUD for en nydelig tapet!

Min verden sa...

Sååå hyggelig å høre fra deg :) Det var lenge siden ja og jeg ser du har begynt å blogge litt igjen. Det er fint! Håper du finner ut av det med sønnen. Veggen ble kjempefin såklart. Jeg har hatt litt tørke selv her - men det er fordi jeg har det så utrolig gøy med andre ting også. Så fint å høre fra deg igjen. Nå skal jeg komme ofte :) Hanne

hannemor sa...

ååå,,,så KULT!!! dette skal jeg notere og shoppe øyeblikkelig!! Blir den så "rek-ved-grå" som på bildet med tapeten?? dritstilig!! Du har nå jammen energi og, unged dame, om mye skjer i livetditt! Håper alt er vel med lillegutt, og at de finner utav det.

Stor god klem fra vest!

Laila sa...

Menage-a-troix tror jeg det heter, men ANER ikke om det skrives slik... Høres bedre ut enn trekant, ja! Uansett, det ble kjempestilig med jernvitrol på tømmeret. Har sett det mange ganger før, men aldri i kombinasjon med sølvglinsende tapet. Så det var noe nytt og stilig!
Jeg er forresten også slik at jeg drømmer hvordan ting må være. Står opp midt på natta for å prøve ting ut, klarer ikke å vente.

laila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online