onsdag 2. juli 2008

Mitt unike kjøkken og awards.....

No er det en god stund siden sist her. Jeg har ikke vært hverken på min eller deres blogg. Jeg har nemelig begynnt på jobb i gjen,
Det er veldig artig og givende.Men er dessverre helt pumpet til kvelden !!
(Til høyre ser dere matskapet. Jeg malte skapet med tavlemaling slik att vi kunne skrive beskjeder til hverandre)

Særlig fordi jeg var svært savnet av kundene. Jeg har fått blomster og MASSE god ord.

Tenkte jeg skulle vise dere bilder fra kjøkkenet mitt...det er utrolig kult, men er den første til å si att det ser bedre ut "alive" enn på bildene.

Som dere ser har jeg min kjære tivoli music system. Utrolig bra lyd....den beste faktisk ;)Jeg har tapet og gardiner fra Tricsa Guild.Det ser litt volsomt ut på bilder men det er tøfft.

Folk står som regel midt på golvet og sier "Tøfft,kult eller Wow "Sikkert fordi det er litt rart og atypisk....men 100 % Irina !!

Kjøkkenet er det rommet i huset jeg er mest førnøyd med. Jeg har ett gammelt slakterbord. Stolene er design stoler fra Kartell.Og de er designet av min favoritt designer Philippe Starck. og heter Louis Gosth. De har en gammel stil men er laget av "blank plastikk"
Her er det ikke så mye shabby chic ute å går. Vår pynt på bordet er vanligvis det du ser til venstre her.Og ikke en gammel mugge med blomster. En kampfisk som bor i ett svart dødningshode. Og den trives...Vi har snart hatt den i 2 år.
Ennda jeg har blogget så mye som jeg har, er det rart jeg ikke har fortalt dere min største lidenskap, bortsett fra interiør og blogging.
Jeg elsker å lage mat og kaker. Jeg er faktisk utrolig dyktig til det ( Anti jante loven ute å går )

Hvis dere går inn under labelen x huset mitt. Vil dere se att jeg gikk fra 52 m2 kjøkken i hvit og stål til dette lille. Helt til venstre ser dere min røde vipp bøtte. Dette kjøkkenet var grått og ikke "my cup of tea" Jeg malte nederdelen svart for å intergrere vaskemaskin og ovn.
Flisene var hvite og jeg malte dem svart. Venter egentelig på stålplater som skal limes på.
Upps..jeg elsker hvite skåler og pressglass...litt shabby til ære for dere ;) Overskapene ble malt hvite.
Her en gammel kasse fra de som lager min favoritt drikke EVER !! Julebrusen fra E C Dahls !!! Love julebrus !!!Den beste gaven jeg kan få er MASSE julebrus !!Og faktisk går jeg ned ca 5 kilo til jul...siden allt jeg inntar i desember er julebrus ;) jada jeg er rar !!


Noe annet jeg liker er selfølgelig tre etasjes fat ;) Kan brukes til allt.
Ja ...Det var en rundtur på vårt lille men akk så rare kjøkkenet vårt :)
Jeg tror jeg har lest at jeg har fått 3 eller 4 award. Men dessverre husker jeg ikke av hvem.
Så hvis noen av dere har vært så snille å gi meg det kan dere værså snill gi meg ett pip !!


Litt egen reklame. Nesten allt dere ser selger jeg på butikken min Mitt hus Ditt hus som er på Stjørdal ;) Stoler, anlegg, fat, vipp bøtter og annet ....

13 kommentarer:

tinemor sa...

Jeg sier det samme som dine gjester; WOW!!!!
Jeg digger kjøkkenet ditt. Jeg har faktisk vært å sett på den tapeten selv. Elsker den.
Jeg skjønner godt at du er helt pumpa om dagen. Måtte du begynne å jobbe allerede? Ikke bit over for mye nå da, vennen :-)
Jeg har vært ute og shoppet litt, og gått helt motsatt av mange bloggere... ikke hvitt, men svar .....
Jeg liker så mye forskjellig, så nå er noen rom i hvitt, noen i sort, noen i lys sjokolade.... og snart skal soverommet til pers, og der har jeg lyst på en lys aubergin-farge, men tror ikke min kjære er helt enig i det... Så vi får se hva det blir.
Her har solen strålt i dag, så det har den vel hos deg å... Påtide, spørr du meg. Nå håper jeg den blir litt, så kropp og sjel får varmet seg litt.
Stor klem!

Tove sa...

Fy søren for et UTROLIG STILIG OG KULT OG FINT kjøkken!!!!!! Er imponert altså. Er så moro å se når noen tør å være kreative på rom som vanligvis er ganske "like". Elsker tapeten, gardinene, kampfisken på bordet, kjøkkenkroken du har malt, ja alt sammen! Men du, jeg trodde de stolene var Phillip Starck? Har sååå lyst på sænne stoler... Hvor har du kjøpt dem?

Godt å høre at du har begynt å jobbe igjen. Skulle gjerne vært innom butikken din altså!

klem

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så godt at du er tilbake igjen...

Kjøkkenet ditt er utrolig flott, direkte nydelig er det...

Ha en koselig dag og uke...

Miamor sa...

Wow---herlig...og så DEG!
Kommer innom butikken i sommer hvis du er der i slutten av juli?

Flott at du har begynt igjen...ta det litt piano allikevel da!!

Tenker på deg!

Klem

janne - kathrine sa...

Skikkelig lekkert kjøkken :-)
Det er noe annet enn det litt sterile kjøkkenet vi planlegger å bytte til. Hmmm...tror jeg må prøve å få til et lite sprell der inne for å gi kjøkkenet noe "litt" utenom det vanlige.

Ønsker deg en strålende flott sommer :-)

Huset i skogen sa...

Må bare slutte meg til de andre her for...WOW..for et lekkert kjøkken! Spesielt, men jeg tror det er 100% deg. Ikke alle ville ha turt dette, men det er bare så tøft!
Ønsker deg en fin dag videre, og kos deg nå sommervarmen som endelig har kommet til trøndelag igjen:)

~~Randi~~ sa...

WOW, må jeg si også. Fytte rakker'n det var stilig! Det må bare være herlig å være så flink med innredning og interiør! Blir litt misunnelig jeg, altså! Liker kjøkkenstolene kjempegodt - de er kule! Og jeg har gitt deg en award for ei stund siden, en "Kreativ Blogger" Award. Fordi du fortjener det. Håper du har gode dager i varmen. Klemmer**

Evami sa...

Heisann!

For et kult kjøkken:) Du er ei gutsy dame og du tør,og det er så deg:) Hadde ikke i mine villeste fantasier tenk i de baner på kjøkkenet mitt,men det ser ut som man må tørre for å få det som man vil....

Kosa meg den lille stunda jeg var innom Hanne og Stine igår... Det var varmt,men koselig:) Litt shoppping ble det også.et Snö-smykke,som jeg har sikla på ei stund...

Så bra at du koser deg på jobb,det er godt å høre,men pass på deg selv da vennen min... JEg har gitt deg en Kreativ Blogger Award...

Ha ei strålende helg i sola:) Skal komme meg gjennom dagen jeg nå.har vært våken i hele natt føles det som.Ole har kasta opp,og ULrk har trodd at det var dagen hele natta.....

Klem Eva

Maria / Frøken Fryd sa...

Stiligt og lækkert køkken :-)

Vipp-spanden er lækker. Har selv to, og jeg eeeelsker dem.

God weekend til dig
klem Maria

Anonym sa...

Hei!:) var en tur innom butikken din i dg, og det var så koselig å se at du var der igjen!:)Butikken din har så mye "sjel" i seg, at kun den er verd turen fra Tr.heim til Stjørdalen!:) Kun et ord å si om kjøkkenet ditt, FANTASTISK!!!Det må være en fryd å spise maten sin der, eller bare sitte der med en te-kopp og nyte synet!;)Klem fra Anni Fizzle:) PS! Kommer tilbake, venter på mail til "shoppekveld", da blir det toget......;)

hannemor sa...

Heia vennen...så godt du er tilbake i jobb igjen!! Og slitne i hodet er vi alle etter en dag så ikke bekymre deg for det, men klart du har hatt tøffe tak, og trenger nok litt hvile iblandt. Pass nå godt på deg selv! Det er bare sååå bra at du er i jobb igjen.

Og du...kjøkkenet ditt er DRITTØFT!! (o: Litt "fjortis" måte å si si det på, men jeg synes det var helt rått!!

Ha det godt så lenge kjære deg, vi snakkes! God klem fra Hannemor.

Hege sa...

Utrolig tøft kjøkken du har!!!
Og veldig kjekt å høre at du er tilbake i jobb :)
Ønsker deg en strålende sommer!!

Kine sa...

Jæven!!SÅ TØFFT!!!!!Dritstilig kjøkken assa,dette var utrolig rått:) Noe heeeeelt annet enn hvite kjøkken fra Ikea gitt;) Ha en flott uke,og den migrenen kjenner jeg til:/ auuuu....klæmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online